2777
2789
عنوان

مالیات

30 بازدید | 2 پست

سلام.من زیاد از مالیات سر در نمیارم میشه توضیح بدین؟! داستان اینه که یه ساختمون هست( دو طبقه) بعد این ساختمون جز تعاونی محسوب میشه.طبقه پایینش افق کورشه و طبقه بالاش مال ماست که استفاده شخصی داریم..بعد الان که میخوایم اجاره بدیم و قرار داد ببندیم و خب هزینه بالایی رو قرار دادن.چون گفتن مالیات میدن.ولی خب ما استفاده شخصی داریم اصلا شرکت و فروشگاه و اینا نیستیم پس ایا بابت ما مالیات گرفته میشه؟و نحوه پرداخت مالیات چطوره؟ یعنی اجاره سالانمونه چند درصدش باید واسه مالیات بره؟!!

تازه ما فقط یه بخش از طبقه بالاشو اجاره داریم نه همه شو ولی هزینه کل اب و برقشو خودمون میدیم و حتی اونا هم ازش استفاده میکنن

هزینه ابو برقو جدا کنید براساس قیمت منطقه باید اجاره بدین مالیات هم بهتره یسر بری اداره ی مالیات یا ...

توی منطقه اجاره یه خونه کامل ۲و نیم میلیونه.ما ۳ برابرشه)) 

البته چون رهن خواستیم بدیم خودشون قبول نکردن

رهن کم دادیم

قرار بود سالانه افزایش هزینه ۲۰ درصد داشته باشیم ولی حتی شده ۵۰ درصد اضافه کنیم🤦‍♀️

مرسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.