2777
2789
عنوان

چقدر این آشپزخونه جدیدا رو مخه

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 57 پست
اه میدونم اما خب الان جزیره میزنن

جزیره ی برای خونه هایی با متراژ کم فاجعست

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از اپن خوشم نمیاد اینطوری شیک تره..خونه جاریم اوپن داره انگار مال 50 سال پیشه

من کلا دوست دارم آشپزخونه گنده باشه ( مثل یه اتاق بزرگ مربعی پنجره دار و بالکن دار ، یه در بزرگم داشته باشه که باز بشه به پذیرایی ، ولی شیک و به روز باشه حداقل ۲۰ متر باشه

منم رفتم خونه یه بنده خدایی اینجوری بود یجوری شدم

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

درکت میکنم اسی من هم آشپزخونه بسته دوست دارمشکر خدا خونه ام آشپزخونه اش بسته اس و راحتم( قدیمیه) شما ...

میشه جزیره زد براش

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

دیگه سلیقه ها متفاوته

و البته اندازه خونه توی طراحی خیلی نقش داره

مثلا همین عکس بخوان یه کانتر ۶۰ سانتی بزنن؛ جلو یخچال رو میگیره و آشپزخونه هم کوچک میشه

بخوان بیان توی فضاي نشیمن؛ این فضا خراب میشه و یه میز میاد وسط نشیمن.‌‌‌..

پس عملا جایی واسه این کار ندارن

بعد هم اون کانتر یا اپن کجا رو میگیره جلوی مهمان؟

ارتفاعش به اندازه کابینت پایین هست

یعنی کف آشپزخونه و کابینت پایین دید نداره دیگه

مگه اونجا قراره چه اتفاقی بیفته که پوشیده باشه؟

اگه بحث شلوغی آشپزخونه هست، که عملا روی سطح کابینت یا صفحه کابینت و سینک و گاز شلوغی معلومه و باعث شلوغیه‌ . که چه این مدلی چه مدل دیگه روی کابینت معلومه‌.

پس فرقی نداره

من کلا دوست دارم آشپزخونه گنده باشه ( مثل یه اتاق بزرگ مربعی پنجره دار و بالکن دار ، یه در بزرگم داش ...

منم عاشق اشپزخونه بزرگم ولی واسه من کوچیک درمیاد 12 متره🥲

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
من از اپن خوشم نمیاد اینطوری شیک تره..خونه جاریم اوپن داره انگار مال 50 سال پیشه

ماهم اوپن داریم کلی ظرف توشه  از میزش برای صبحانه و غذا استفاده میکنیم 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

این آشپزخونه ی منه اتفاقا اینجوری بازه راحتم خیلی با مهمون ها راحت تر ارتباط میگیرم وقتی تو آشپزخونم

البته اینجا فرش نداره الان فرش گذاشتم وسطش

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
این آشپزخونه ی منه اتفاقا اینجوری بازه راحتم خیلی با مهمون ها راحت تر ارتباط میگیرم وقتی تو آشپزخونم ...

دقیقا مدل اشپزخونه و مدل کابینت و رنگش مثل خونه ی منه 

مهربون باشیم☺️