2777
2789

من امسال دوازدهمم اما امادگی کنکور رو ندارم 

پارسال هم نهایی رو ندادم 

اما مامانم نمیخواد بپذیره 

اعصابم بهم ریخت 😢

نهایی رو بده ترمیم هم کن کنکورتم بده یا میشی یا نمیشی الکی چرا سخت میگیری 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امسال سوابق۱۱ و۱۲ رو ایجادکن لااقل نهایی رو عالی بده پشت موندی تمرکزت فقط روکنکور باشه

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
رشته ت چیه؟!اگه انسانی هستی بخون که مث من پشیمون نشی

هررشته ای باشه نخونه پشیمون میشه😂

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
۱۱ ۱۲ محاله ممکنه واسه منی که اندازه یه کلاس نهمی بلدم

عزیزم نزدیک ۴ ماه مونده

سوالا خیلی سخت نیس من پارسال نهایی دادم نمراتم جالب نیس چون دوران سختی داشتم ولی سوالا واقعا چندان سخت نبود تا۱۸ رومیتونی راحت بیاری

عزیزم نزدیک ۴ ماه موندهسوالا خیلی سخت نیس من پارسال نهایی دادم نمراتم جالب نیس چون دوران سختی داشتم ...

به نظرت با روزی چندساعت میتونم نهایی های ۱۲ رو بدم؟ 😭

انقدر وضعیت مزخرفی هستم که فکر کردن به درس خوندن هم عذابم میده 

به نظرت با روزی چندساعت میتونم نهایی های ۱۲ رو بدم؟ 😭انقدر وضعیت مزخرفی هستم که فکر کردن به درس خون ...

تجربی؟

اره

ببین من برنامم اینه

دی نیمسال اول دوازدهمو ببندم بهمن نیمسال دومش

اسفند نیمسال اول۱۱ فروردینم نیمسال دومش

اردیبهشتم میمونه برا مرور