2777
2789
عنوان

چرا تو ایینه میبینم قشنگم ولی تو عکس زشت🥶

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 92 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای فهمیدن بهتر قیافه پشت دوربین با سلفی فرق می‌کنهعکس سلفی با عکس پشت دوربین خودم بزارم؟

بذار

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
اره والا کاش زشت بودیم ولی کج نبودیم

هممون کجیم یعنی؟ مگه میشه😂

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
هممون کجیم یعنی؟ مگه میشه😂

پس اینایی که خوش عکس ان کجان 😰😰😰

یکی از دختر عموهام دیشب عکس گذاشته بود از زیباییش میترکیدم از حسودی اون چرا پس کج نبود 😩😩😩😩😩

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
دوربین عقب درسته یعنی؟!نهمن امتحان کردم از بقیه هم عکس گرفتم اینجوری نیستصورت رو بدون تقارن و کج و ک ...

ولی یه چیزی بگم

گاهی وقتی دونفری جلو ایینه وایمیستیم میبینم اونی ک پیشمه هم تو ایینه یکم کجه ولی خودم که میبینمش اونطور نیست و قشنگ تره 🤭

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس اینایی که خوش عکس ان کجان 😰😰😰یکی از دختر عموهام دیشب عکس گذاشته بود از زیباییش میترکیدم از حسو ...

همیشه که کج نمیشه به زاویه عکس و اینا هم بستگی داره

منم یه تعدادی ازشون کج میشه نه همشون😂

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
ولی یه چیزی بگمگاهی وقتی دونفری جلو ایینه وایمیستیم میبینم اونی ک پیشمه هم تو ایینه یکم کجه ولی خودم ...

آفرین دقیقا

خطای دیده