2777
2789
عنوان

چرا تو ایینه میبینم قشنگم ولی تو عکس زشت🥶

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 92 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عههه منماصلا کج در میام

اره دوربین عقب بنظرم دقیق نیست

امتحان کردم از بابا مامانم هم گرفتم اصلا مثل واقعیت نیست عدم تقارن داره تا حدی

ولی اینه خیلی نزدیک تره به واقعیت و سلفی 

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
منم ابروهام کجو نامتقارنه دماغم بزرگ😑

دقیقا

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
اسی حالا برو جلو آیینه یه آیینه دیگ بزار کنارت از آیینه کناریت اون آیینه جلویی خودتو نگا کن اون دیگ ...

من اینو امتحان کردم کلا یکی دیگه بودم😦😂 

مگه داریم این همه تفاوت

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
من با دوربین عقب میگیرم صورتم تقارن نداره😑🤣اینه درسته بنظرم نه عکس

واسه من دوربین جلوگوشی وقتی سلفی میگیرم میبینم برعکس میفته چهره ها🤣 ولی با فی لتراینطور نمیشه نمیدونم کدوم درسته

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آیینه قیافه ای که چشمامون خودمونو میبینهاصل قیافه آدما تو چشم دیگران یا همون دوربین عقبه

عه؟

دوستان جایی رو سراغ ندارید قرص برنج بفروشه؟😂😂😂😂

وای منو نگو تو عکس سلفی و آیینه که خیلی خوبمولی تو دوربین پشت ...اصلا یکی دیگه ام .قیافم تقارن نداره ...

وای اره🤣 انگار ما توهمیم

ولی نمیدونم اخه ایینه زندس تو هر حالت میبینم

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🤣🤣 نه ناامید نشوهممون خوشگلیم

ببین بحث خوشگلی نیست بحث کجیه😂