2777
2789

سلام بر همه مادرا 

روزتون مبارک باشه ♥️♥️♥️

من پنج ساله دلم میخواد مادر بشم همش میگم این سال دیگه روز مادر منم مادر میشم 

اما....گویا قسمت نیست فعلا....😓

از همه مادرهای سایت می‌خوام امشب برام دعا کنید شاید دعای شما در حقم مستجاب شد 

اسمم زهرا هست 

برای سلامتیم دعا کنید 

دعا کنید خدا به صورت طبیعی معجزه اش رو شامل حالم کنه و بچه سالم وصالح بهم ببخشه 

برام صلوات و سوره کوثر بخونید هدیه کنید به حضرت فاطمه 

یا زهرا بحق امام حسین دعابم کن مادر 

خدایا به بزرگی و به حرمت حضرت زهرا گناهان منو ببخش و بهم رحم کن و رحمت الهیت رو به زندگی من سرازیر کن

الهی هر دیاری هستید تنتون سالم،دلتون شاد،لبتون خندون باشه ♥️💚🙏🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تلاوت شد✅💚

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

عزیزم انشاالله که باردار میشی و به خوبی و خوشی هم دنیا میاد 

یه امامزاده ای اینجا هست خیییییلی مراد دهنده اس، اسمش سید محمد(اصفهان) 

ازشون حاجت بخواه و یه چیزی نذرشون کن مثلا صلوات و... انشالله که حاجت روا میشی 

انشاالله بعدش با نی نی کوچولوت بری امامزاده اش برای تشکر 😍

شاید قسمت تو این بوده که الان تاپیکت رو من ببینم و اینو بهت بگم انشاالله خیره

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...

حتما پی  دوا در مون هم هستی 

ممکنه حتی فقط به علت طبع سرد هم تا الان مادر نشدی

ان شاءالله  دکتر خوب گیرت بیاد

یا طب سنتی

در کنارشم سعی کن استراحتت کامل باشه 

شبا زود بخوابی  بدنت گرم نگهداری

کار زیاد سنگین نکنی به کمرت فشار نیاد 

مثلا موتور سوار نشی

تخم مرغ مصرف داشته باشی صبحانه 

نماز استغاثه حضرت فاطمه زهرا 

رو هم بخوان

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری