2777
2789

سال اول کنکور خودم هیچی نخوندم افتضاح یعنی رفتم سر جلسه شدم ۱۴ هزار 

سال بعد پشت موندم شدم ۱۰۰۰ فرهنگیان رفتم 

الان ک نگاه میکنم من ب اینجا تعلق ندارم سقف ارزوهام بلند تر معلمی ابتداییه 

انصراف بدم باید بالای ۱۰۰ میلیون خسارت بدم 

ب نظرتون کارم عاقلانه؟؟؟ از طرفی میگم من فیزیک شیمی عالی ام چرا علمی ک داشتم حیف بشه 

از طرفی میگم خب بلاخره ازدواجم مهمه الان بخوام برای پزشکی بخونم دوسال زمان نیاز دارم چون هم رقابت بالا هم رشتم ریاضی بوده زیست و زمین صفرم میگم با خودم ک بعد ب خودت میای میبینی ۲۵ سالته جوانیت رفته 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید با خودت سبک سنگین کنی سرنوشت خودته، همه جوانب در نظر بگیر آرزو هاتو در نظر بگیر بعد ارزشش رو اینکه ارزش داره قید فلان چیزیو بزنی؟ بعد پشیمون نمیشی اگه نتونستی اونوقت چی میشه قشنگ رو یه کاغذ بنویس

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

۲۰ ۱۴۰۲ کنکور اولم بود ۱۴۰۳ کنکور دومم بخوام بخونم ب کنکور۱۴۰۴ ک نمیرسم احتمالا به ۱۴۰۵ میفته

البته اگه به تدریس علاقه داشته باشی تلاش کنی میتونی به درآمد خوبی برسی منتهی با ساعت کار زیاد

فقط یه سوال از خودت بپرس که من الان چی ندارم که با رسیدن به پزشکی خواهم داشت بعد فکر کن ببین همون موضوع رو با شرایط الان و با فکر به همه جوانب واقعا نمیتونی بدست بیاری؟اگه واقعا بدست نمی آمد و بسیار برات تعیین کننده بود اونموقع برای پزشکی تلاش کن.کلا از خودت بپرس پزشکی رو برای چی میخوای

خوشی زده زیر دلتبرو پادشاهی کن با رشتتساعت کاری عالی حقوق مکفی مزایا زیاد نصف سال تعطیل

اینو شما میگی ک برتی کنکور زحمت نکشیدی الان فک میکنی ک اره لقمه اماده من از خدامه برم ولی فکر اینو نمیکنی من واسه همین فرهنگیان بدرد نخور یکسال حتی نتونستم راحت برم حموم😑کسی ک زحمت کشیده توقع بهترین داره ن صرفا ی رشته بخور نمیر حق من این نیس من فقط راهم اشتباه بود ک رفتم رشته ریاضی

۲۰ ۱۴۰۲ کنکور اولم بود ۱۴۰۳ کنکور دومم بخوام بخونم ب کنکور۱۴۰۴ ک نمیرسم احتمالا به ۱۴۰۵ میفته

ببین شیمی تجربی از شیمی ریاضی سخت تره،زمبن چیزی نداره ولی زیستش هم یه سال بخونی نهایت در حد ۵۰ میتونی بزنی شمایی که صفری،تجربی خداییش خیلی زحمت داره و با توقعاتت فرق داره من جات باشم همون رشته فعلی رو ادامه میدم،اگه واقعا نمیتونی باهاش کنار بیای و تحمل هر سختی رو داری حتما دوباره کنکور بده،ببین روحیاتت چجوریه

لایک نکن،ریپلای نکن

اینو شما میگی ک برتی کنکور زحمت نکشیدی الان فک میکنی ک اره لقمه اماده من از خدامه برم ولی فکر اینو ن ...

از کجا میدونی من برای کنکور زحمت نکشیدم؟ من ۱۰ سال رنگ عیدو ندیدم

از ۱۵ سالگی تا الان که ۲۵ سالمه سیزده بدر نداشتم یلدا نداشتم عید نداشتم تابستون نداشتم یه مسافرت بدون دغدغه نداشتم یه خواب راحت نداشتم که چی؟ که جوونیم اینجوری بره

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
فقط یه سوال از خودت بپرس که من الان چی ندارم که با رسیدن به پزشکی خواهم داشت بعد فکر کن ببین همون مو ...

هم جایگاه اجتمایی برام مهمه 

هم اینکه لول ادمایی ک بعدش قراره باهاشون اشنا بشم 

هم اینکه خیالم از اینده بچه ام راحته ک میتونم براش زندگی نرمالی بسازم 

هم مایه خجالت لچه نداشتم نباشم 

هم تو ازدواجم تاثیر بهتری میزاره معلم لاشم کجا پزشک باشم کجا 

هم از بعد مالی چون من از این خانم هایی نیستم ک بتونم بشینم خونه دلم میخواد مدام تو اجتماع باشم ن تو مدرسه با ی مشت بچه زبون نفهم سرکله بزنم خیلی سرخورده شدم من این همه زحمت نکشیدم ک تهش بشه این

از کجا میدونی من برای کنکور زحمت نکشیدم؟ من ۱۰ سال رنگ عیدو ندیدماز ۱۵ سالگی تا الان که ۲۵ سالمه سیز ...

خب الان شغلتون چیه جسازتا؟؟ برداششتون از زحماتتون چیه؟؟؟ 

من خودم خسلی سرخورده شدم دارم گم میشم انگار همیشه دلم میخواست باعث افتخار مادرم بشم چون جوانیش گزاشت پای من ولی من احمق نتونستم

خب الان شغلتون چیه جسازتا؟؟ برداششتون از زحماتتون چیه؟؟؟ من خودم خسلی سرخورده شدم دارم گم میشم انگار ...

اکسترن هستم و پشیمان 

میگم کاش رفته بودم فرهنگیان حداقل یه خواب راحت داشتم صبحانه ناهار شامم جای خودش بود عید تعطیل بودم تابستان تعطیل بودم

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم