2777
2789
عنوان

عاقلانه به نظرتون بشینم واسه کنکور پزشکی بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 31 پست

جوونیت وقتی رفته که چهل سالت بشه سرکلاس وقتی بچه ها دارن شلوغ میکنن و حوصله ات سر رفته و چون معلمی حقوقت هم کمه پیشرفت آنچنانی ام نداری یهو اروزی پزشکی خرتو بگیره و ناراحتت کنه

برو برای پزشکی تو با همچین استعدادی حیف میشی

من معلمم نمیگم معلمی بده ولی وقتی استعدادشو داری چرا نری پزشکی؟!

ببین شیمی تجربی از شیمی ریاضی سخت تره،زمبن چیزی نداره ولی زیستش هم یه سال بخونی نهایت در حد ۵۰ میتون ...

خب چرا از این نظر نگاه نمیکنی ک من ریاضی ای خوندم دبیرستان ک ۱۰۰۰ برابر سختر از ریاضی بچه های تجربی ک اکثر تو ریاضی میلنگن 

یا فیزیک ما همیشه یکی دو فصل بیشتر داشت هر کتابمون فیزیک ما سختر بود 

اسمش روشه رشته ریاضی فیزیک 

کتاب شیمیمون مشترکه عزیزم حتی ی خط هم فرق نداره باهم جلد ریاضی و تجربی یکیه 

فقط زمین و زیست مشکله

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زندگی خودته 

و فقط یه بار فرصت داری هر جور حالت رو خوب میکنه باش 

امااااا

اومی هستی که بخونی؟

جا نزنی؟

تهش دو حالت بیشتر نیست

یا قبول میشی که اونم معبوم نیست ازاد یا دولتی

اگه ازاد باشه میتونی بری؟

یا هم قبول نمیشی و هیچی نداری و از اول باید مسیر جدیدو انتخاب کنی

زود تر تصمیمتو بگیر و شروع کن اگه هر کمکی خواستی درخواست بده تا جایی که از دستم بر بیاد کمکت میکنم ت ...

فیزیوتراپی چی؟

اگر برمیگشتم به بچگیم والیبال رو زودتر شروع میکردم...                                                                    والیبال،روحم را تازه می‌کندحالم را خوب میکنداز همه مهم تر،باعث میشود روح و جانم زنده بشوند.                        

خب چرا از این نظر نگاه نمیکنی ک من ریاضی ای خوندم دبیرستان ک ۱۰۰۰ برابر سختر از ریاضی بچه های تجربی ...

ریاضیِ ریاضی کجاش سخت تر از تجربیه😐

الان هندستونم ریختی تو ریاضیا؟😅

تازه خب فیزیک یکی دو فصل فقط بیشتره ولی سخت تر نیست طوری که شما میگی

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
ریاضیِ ریاضی کجاش سخت تر از تجربیه😐الان هندستونم ریختی تو ریاضیا؟😅تازه خب فیزیک یکی دو فصل فقط بیش ...

باشه برو حوصله بحث باهات رو ندارم چرت پرت میگی برا خودت ....هر پشمکی میدونه سخترین رشته ریاضی فیزیکه اما رقابتی ترین رشته برای قبولی تجربی

عزیزم هزینه جریمه رو داری بدی دوبرابر تعهد ؟

بعد سال بعد باید ۲پایه رو امتحان بدی و سوابق ایجاد کنی +دوازدهم 

و اینکه برای شروع هیچ وقت دیر نیست اصلا اگه میخوایی و آرزوت و هدفت هست از ته دل براش بجنگ و تلاش کن مطمن باشه که میتونی و می‌رسی 

✨زندگی کتابیست که چاپ دوم ندارد،انسانیت رو سر لوحه زندگی خویش ساخته و دلیل خنده های دیگران باش نه برعکسش🖐🏻🙂

باشه برو حوصله بحث باهات رو ندارم چرت پرت میگی برا خودت ....هر پشمکی میدونه سخترین رشته ریاضی فیزیکه ...

زحمت کشیدی داداش اینو ندونی که انگار دبیرستان نرفتی پشمک جان، البته حق میدم دوران ما مجازی بود کلا، اینکه بیشتر ریاضی داره که حرفی نیست، اما اینکه برای تو سخت بوده، خب لابد توان نداشتی تو ریاضی باشی، بعدم بچه های ریاضی خیلی راحت تر رتبه میارن، میخواستم برات آرزوی موفقیت کنم اما دیدم بی ادبی😂

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
زحمت کشیدی داداش اینو ندونی که انگار دبیرستان نرفتی پشمک جان، البته حق میدم دوران ما مجازی بود کلا، ...

ببین انقدر با علم کمت داری راجب چیزیایی حرف میزنم ک اصلا سر درنمیاری ازش ک حوصله ندارم حتی بخوام توجیهت کنم