2777
2789
عنوان

بستنی هندونه و بستنی سرخ شده و بستنی زغالی کدومشو خوردید 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستنی زغالی خوردم ولی مزه خاصی نمیداد

ایی پس به کل رنگ سیاهه 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

اولی رو دوست دارم خیلیییدومی رو دوست نداشتمسومی هم نخوردم

هندونهدخوب بوده؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

ذغالی طعم خاصی نداشت فقط سیاه بود سرخ شده هم جالب بود ولی به درد یک بار امتحان کردن میخورد فقط

وتقعا سرخ شده بود؟ چجوری اب نشد

طعم بستنی هندونه رو دوست داشتم نمیتونم توصیفش کنم ذغالی افتضاحه چندسال پیش خوردم پستنی سرخ شده نخورد ...

بستنی خشک به خوبی بستنی عادی نیست ولی خب طعم انبه ای عالیه 🥲 با این که من کلا انبه دوست ندارم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
طعم بستنی هندونه رو دوست داشتم نمیتونم توصیفش کنم ذغالی افتضاحه چندسال پیش خوردم پستنی سرخ شده نخورد ...

بستنی خشک گمونم خوردم درست یادم نیست اما شنیدم خوشمزست

من تو جاده عباس اباد خوردم یه مغازه بود بستنی سرخ شده میفروخت اره واقعا سرخ شده ولی نه خود بستنی دو ...

اها