2777
2789
عنوان

چسب بینی کسی بلده

59 بازدید | 7 پست

پسرم عمل کرده دکترش گفته چسب زیر بینی Uشکل رو اصلا نزنه یه دکتر دیگه میگف از روز بیست به بعد توصیه میشه و ....خواستم بدونم شما از همون روز اول بعد از آتل اون چسب U رو زدید ؟اخه میگن بند بین بینی خراب میشه به داخل فرو می‌ره  و اینا الان برا پسرم به اشتباه اون U رو میزد و من احساس میکنم بند بینیش رفته یه کم داخل نمی‌دونم دارم تلقین میکنم یا چیزی نیس لطفا اگه میدونید ما رو از نگرانی در بیارید ممنون

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ک‌ میزدم اونم دوتا رو هم

از همون اول؟بعد بند بینی داخل نرفته کن پسرمو نگاه که میکنم به نظرم بند بینی چند میلی از پل بینی داخل تره نمی‌دونم بخاطر چسبه uشده یا من تلقین میکنم آخه همه اون چسب u رو میزنن عجیبه برام 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
نه اصلا نباید خیلی سفت زده بشه

نه شل زده در حدی که به پست بچسبه بدون کشش ولی ما الان متوجه شدیم که دکتر گفته چسب بند بینیو کلا نباید زد دیگه جرات نکردیم بگیم الان که زده خراب میشه یا راهی هستش و اینا خواستم ببینم اینا که تجربه دارن نظرشون چیه ینی اگه چسب uرو از روز اول زدن بینیشون خراب نشده ؟