2777
2789

دوروز پیش رفتم بیمارستان بخاطر حرکات بچم بماند چقد با بد ان اس تی گرفتن بهم استرس داد ماما دکترشون ازاون بدتر درتماس بودن بعدشم گف سرم وصل کنم بهت ماماعه شوهرمو فرستاده بود چقدر ازش هزینه سرم گرفته بود اومد سرم بزن مس بز ازرودستم رگ گرفت من رگام ضعیف اینقدرم در داشت درنهایت خونسردی گفت عه پاره شد رگت رفت سراغ روتون یکی دستم هرچی بهش گفتم درسته بدرگم ولی یکم وقت بزاری مثل بقیه میتونی ازبالارگ پیدا کنی ک اصن انگار ن انگار زد رگ روی این دستمم پارع کرد دوتا دستم رگاش قلمبه شد اینقدرم بد دوروز درد داره هنوز🥺🥺🥺فقط لعنت بهش تازه فقط چقدر هزینه سرم وتزریقات گرفتن ازم سرمی وصل نکردن تزریقاتشونم که...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصن اینقد بد خوابونده بودم آن است تی بگیره میگف خودت دستگاه رونگهدارتکون نخوره حتی بلد نبود درست ببن ...

حق میدم دیونه خونه شده بیمارستانا هرکی به هرکیه هیچکی کارشو درست انجام نمیده فقط اومدن هرهربگن وبخندن