2777
2789

من برای دندونام، بعد از ۴ سال زنگ زدن و گفتند بیاید واسه ارتودنسی و دندون ( که قراربود ۱۴۰۰ برم که سه سال معطلمون کردن )

رفتم دانشکده گفت فک بالاییت جلواعه با ارتودنسی حل نمیشه و باید ( دوسال ارتودنسی بمونه، جراحی فک کنی، دوباره ارتودنسی کنی ) 

منم شبو روزم شده بود گریه، تامیخواست قالب بگیره گفتم جراحی نمیخوام.. هرچقدر که مامانم، دکتر، پرسنل اونجا اصرار کردن نرفتم که نرفتم..

بعدش رفتم دکتر محله، که بیست سال سابقه داشت

گفت بیا بدون جراحی، مشکل دندونت رو ۶۰% حل میکنم

خداروشکر خیلی خوشحال شدم 😭😭😭 دیگه احتیاجی به جراحی ندارم گفتم بیام باشمارفقام به اشتراک بزارم 😍😍🤌🏼

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😍😍😍

بعضی دکترا کار بلد نیستن

دندون پزشک منم خوب بود کارش دوستم هرجا میرفت میگفتن باید دوسال ارتودنسی کنی دکتر من گفت بیا برات اوکیش کنم ارتودنسیم نمیخواد 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

به داداشمم گفتن جراحی فک و پاشو توی کفش کرده جراحی کنه چون دکتر گفته ولی خیلی خطرناک و ریسکیه کاش من ...

برا چی اخه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

به داداشمم گفتن جراحی فک و پاشو توی کفش کرده جراحی کنه چون دکتر گفته ولی خیلی خطرناک و ریسکیه کاش من ...

جدیی 😂🤌🏼 برعکس منن..

😍😍😍بعضی دکترا کار بلد نیستندندون پزشک منم خوب بود کارش دوستم هرجا میرفت میگفتن باید دوسال ارتودنس ...

واسه من گفت دوسال ارتودنسی جراحی فک دوباره ارتودنسی🙁

شما عزیزم جای اشتباه رفتی برای ارتودنسی باید متخصص باشه

دانشکده که رفتم گفت عمل نمیخایی ارتودنسی روانجام نمیدم گفتم گورباباشون 😂🤌🏼