2777
2789
+من همه دورامو زدم الان دنبال آرامشم +قصدم جدیه برای ازدواج😂

نه نه خوبه پسر نشدی شما وگرنه کسی بهتون پا نمیداد😂😂😂ینی چی دورامو زدم روش شما بدرد نمیخوره

ولی کاش همینجوری ی شماره بگیره اینجوری بهتره تا فیلم بازی کردن😅

بچه بودین راهنمایی بودم ۱۱شب زنگ زدم ی خانمه برداشت گفتم سلام گفت سلام شما گفتم بخدا شاید باورتون نشه ولی عاشق صداتون شدم گفت منم دوست دارم حالا کی میای خاستگاری 😂یدفع مادرشو صدا زد ک مادر خاستگارم پیدا شد بیا باهاش حرف بزن مادرشم اومد جدی جدی منم قط کردم😂😂😂از استرس رفتم زیرپتووو خابیدم

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

آره بعضیا اولش میگن چی تنته، چاقی ، سفیدی ، بعد میگه حالا یه عکس قدی بفرست که بتونم تصورت کنم😂😐

والا باید گفت سیاهمم ۸۰کیلو قد کوتاه تا قشنگ تصور کنه 😂😂😂😂البته شاید نگرانتون باشن ک میپرسن چی تنته ک سرما نخوری 😑🙄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه نه خوبه پسر نشدی شما وگرنه کسی بهتون پا نمیداد😂😂😂ینی چی دورامو زدم روش شما بدرد نمیخورهولی کاش ...

من برا خودم نگفتم که استارترو‌گفتم😂 

وگرنه من خودم پسر بودم با عمل مخ میزدم نه حرف🦦😂😂

😂😂😂😂😂وایییی از خداش بودههههه 

الان همونو میگرفتین نوه هم داشتین🥴😂

من برا خودم نگفتم که استارترو‌گفتم😂 وگرنه من خودم پسر بودم با عمل مخ میزدم نه حرف🦦😂😂😂😂😂😂😂وا ...

میدونممم 😂اوه اوه خوب شده پسر نشدین پس وگرنه نمیه گمشده همه رو اسیر و زندانی میکردین😅

۱۲ سالم بود من اونموقع بعدشم کراش داشتم کراشمم بانو ذلیخا بود🥺من در فکرو بانو ذلیخاو اون در فکر یوزارسیفش😏🥺

میدونممم 😂اوه اوه خوب شده پسر نشدین پس وگرنه نمیه گمشده همه رو اسیر و زندانی میکردین😅۱۲ سالم بود م ...

واقعا اینکه پسر نشدم جای شکر داره😂😂

آخیییی🥲😂از اولین کراشش شکست عشقی خورده😔💔😂

واقعا اینکه پسر نشدم جای شکر داره😂😂آخیییی🥲😂از اولین کراشش شکست عشقی خورده😔💔😂

ولی بجاش خانم شدی تا مادر بشی و صاحب بهشت🌹

از کجا میدونستیم خاهررر دل ما ساده بود گول چشاشو خوردیم ک سرمه کشیده بود 

چه توصیف قشنگی(:😂😂😂😂😂ولی بانو زلیخا واقعا زیبابود منی که دخترمم روش کراشم😔

جملات کم آوردن در وصف شما ببخشید😁

خوشگل بود ولی خیانتکار 🛑دیگه دوسش ندارممم🥺