2777
2789
عنوان

بعضیا چجور شوهرای بوگندوشون رو تحمل میکنن🫥

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 48 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بااینکه پسره پولداره با شخصیته جایگاه شغلی و...اما همش فکر میکنم دوستم بدبخت شده همش غصه شو میخورم🫥

یه جوری میگی انگار درد بی درمونه 😂

حتما مام استفاده نمیکنه .

من خودم بو زیاد میدم ولی مرتب مام استفاده میکنم الان اصلاااا بو نمیدم 

چرا انقدر مسئله رو بزرگ میکنی

🌻🌻برای رسیدن به موفقیت لازم نیست خیلی قوی باشی. فقط کافیه از یک چیز قوی تر باشی: ” از قوی ترین بهانه ات “🌻🌻

یعنی چی خب ؟ دیگه ادم حموم بره حداقل ۱ ساعت تمیزه تا وقتی تعریق کنه زیادی بزرگش نمیکنی ؟؟ شایدم شما ...

شوهرم انقدر غر زد گفت من خفه شدم 

چرابااینا اومدیم و...

دیگه دیدم یه مرد خشن یه ستوه اومده ...یعنی وضع خرابه

منم خدایی حالت تهوع گرفته بودم

نمیخواستم بااینا یه جا بشینم دیگه

دیگه زیادی اغراق کردی

من اغراق کردم

شوهرم جی؟

شوهرم نه وسواس داره نه سوسوله ، محیط کارشم طوریه که با انواع آدما در ارتباطه یعنی ایزوله نبود 

شوهرم دیوونه شده بود

چه برسه به من که یه خانم وسواس و حساسم

اومدی اینجا عقده گشایی؟

چرا بهت ب خورد.. عقده چه.. میگم جمع نبند.. داری میگی شوهزخودت بوی بچه میده بقیه بوی عن!!!!  

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 
شوهرم انقدر غر زد گفت من خفه شدم چرابااینا اومدیم و...دیگه دیدم یه مرد خشن یه ستوه اومده ...یعنی وضع ...

😁😁وای ببین دیگه چقد بو میداد

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
یه جوری میگی انگار درد بی درمونه 😂حتما مام استفاده نمیکنه .من خودم بو زیاد میدم ولی مرتب مام استفاد ...

انگاری بوی گند رو با بو های مام و اسمری اینا قاطی کردن 

اینجوری بود

زهرمار میرفت حموم هم همین بود 

خالا شوهرم بعد اون رفت حموم، میگفت داشتم بالا میاوردم !!!!

حالا تو حموم که پر از بوی شوینده و شامپو صابونه😑

بهتر نیست بجای آمادگی برای مقابله درست بخونید؟میگم علت بوی بد همسر دوستتون اینه که درست حمام نمیکنه

نه ببین به ژنتیکه 

من خودم تند تند حموم میکنم اونم طولانی و درست ولی مام استفاده نکنم بو میدم 

مام خوب کلا این مشکل رو حل میکنه

🌻🌻برای رسیدن به موفقیت لازم نیست خیلی قوی باشی. فقط کافیه از یک چیز قوی تر باشی: ” از قوی ترین بهانه ات “🌻🌻