2777
2789
عنوان

پسری که میگه این لباسو نپوش بد دله عکس میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 75 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب الان داری باهاش بیشتر اشنا میشی دیگه همه اون چیزی که میگن نیستن حواست به انتخابت باشه عجله نکن

الان ینی بد دل و شکاکه؟

یبارم بهم گف فلان کافه نرو دیگه ..من از فضاش خوشم نمیاد توام سعی کن نری..همه حرفاشم آروم میگه

الان ینی بد دل و شکاکه؟یبارم بهم گف فلان کافه نرو دیگه ..من از فضاش خوشم نمیاد توام سعی کن نری..همه ...

شکاک نه ولی بددل بله 

اگر نمیتونی کنار بیای با این مورد باید بیشتر درموردش فکر کنی 

فیزیوتراپیست هستم ..سوالی داشتید بپرسید حوصله تایپ زیاد ندارم😁
شکاک نه ولی بددل بله اگر نمیتونی کنار بیای با این مورد باید بیشتر درموردش فکر کنی

اگ لباسم کوچیکترین ایرادی داشت بهش حق میدادم 

راستش بهشم گفتم ایرادی نداره لباسم ولی نخواسم زیاد کش بدم گفتم باشه تو راس میگی 

چه جوری میتونم مطمئن شم که بد دله؟

اشتباه خوندید😐 دورهمی بودمنو قبلا واسه خواهرزادشون خواستگاری کرده بودن

آهان ببخشید پس. ولی در مورد لباست هم بگم خیلی هم خوب و مناسب بوده با ساپورت و شال. جایی برا بددلی نیست . حالا طرف مشکل داشته با ساپورت هم اون جوری نگا می‌کرده مشکل اونه نه شما

خیلی ها به خانم های چادری هم بد نگا میکنن!!

اگ لباسم کوچیکترین ایرادی داشت بهش حق میدادم راستش بهشم گفتم ایرادی نداره لباسم ولی نخواسم زیاد کش ب ...

عزیزم مطمئن باش 

چون لباست ایرادی نداره 

من با همچین ادم هایی ارتباط داشتم و تمام اخلاق هاشونو از حفظم توهم درواقع داری کوتاه میای ولی تاکی؟خب ی روز خسته میشی و همین موضوع به بزرگترین مشکل زندگیت تبدیل میشه درست باهاش صحبت کن بگو که تو روز اول چیز دیگه ای به من گفتی الان رفتارات چیز دیگه ای نشون میده 

بنظم بایدباهاش صحبت کنی

فیزیوتراپیست هستم ..سوالی داشتید بپرسید حوصله تایپ زیاد ندارم😁
عزیزم اینکه با ملایمت رفتار میکنه خیلی خوبه ولی خب به لباسی گیر میده که جای گیر دادن نداره ایشون پیش ...

میترسم ازدواج کنیم بعد منو محدود کنه 

نمیدونم حق داشته حساس شه یا نه

بهم گف نمیدونی مردای هول زیاد شدن وگرنه چرا باید زوم میکرده

عزیزم مطمئن باش چون لباست ایرادی نداره من با همچین ادم هایی ارتباط داشتم و تمام اخلاق هاشونو از حفظم ...

واقعا ایرادی نداره خودمم در تعجبم چرا اینجوری کرد

میگم نکنه چون اونا ازم خواستگاری کردن سر اون حساس شده 

به من میگه پس فردا ازدواج کردیم جلوی داماد ما ازاین لباسا نباید بپوشی مانتو بپوش فقط جلوی بابام میتونی

بهش گفتم من شوهر خواهرم بودنی شال سر نمیکنم گف اوکیه من به مو حساس نیستم فقط نباید بدنت لختی باشه گفتم اره خودمم به لختی بودن حساسم

بعد یبارم گف اگ ببینم شوهر خواهرت بد نگات میکنه اون موقع باید شال سر کنی

یبارم براش عکس با لباس خونگی فرستادم تیشرت و شلوار بود 

بمن گف یه چی بگم گفتم بگو گف این لباست یکمی ناجوره جلوی شوهر خواهرت بپوشی گفتم اره شلوارش تنگه ..اونا اومدنی بلوز بلند میپوشم..گف چه خوبه خودت اینارو میدونی نیاز نیس من بگم