2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 32 پست
عزیزم تو جامعه ما خیلی باب نیست اینجا به پسرا نگاه کنی هم فکر میکنن عاشقشونی بعد بری خواستگاری؟

جامعه دیگه Donkey کیه

خودت مهم و کارایی که دوست داری

حرف مردم خرج و نیازات نمیده

بعدم فکر کنن عاشقشونی فرضا

اشکالش چیه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم ندارم ایرادی هم نداره چون از هیشکی خوشم نمیاد یه بار یه خواستگاری داشتم خیلی ازش خوشم میومد اونو ...

بگو خودم رد کردم

چون کسی غیر تو نمیتونه رد کنه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

چه سمی هست این سایت 🗿 خدایاااااااا خواستگار شوهر بخدا ادم تعجب میکنه برین درس بخونین کار کنید هدف  داشته باشید هنر یاد بگیرین تفریح کنید مستقللللل باشید اخه چرا یکی تو این سن همچین دغدغه ایی داشته باشه🗿 

واضح بود

اینکه برم به پسر پیشنهاد بدم.. اصلا 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
یکی بود که با معرفی یکی از آشناهای ما میخواست بیاد شرایط پسره اینطور که گفتن مناسب بود اما من نمیشنا ...

ولش کن خودتو ناراحت نکن شاید مناسبت نبوده

هدف اول ندیدن سریال⬜️❎️✅️

چه سمی هست این سایت 🗿 خدایاااااااا خواستگار شوهر بخدا ادم تعجب میکنه برین درس بخونین کار کنید هدف ...

ازدواج با درس شغل یا هر چیزی دیگه‌ای هیچ منافاتی نداره 

هم‌ تحصیلات بالایی دارم هم شاغلم 

چرا فکر می‌کنید کسی که میخواد ازدواج کنه بیکار نشسته تا یه نفر بیاد سراغش

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
واقعا ندیدی کسایی رو که پدرمادراشون خواستگاراشونو رد میکنند مگه ازدواج یه دختر دست خودشع

آره دست خودشه

میتونی بگی من اینو میخوام

سر سفره عقدم بله بگی

کی میخواد جلوت وایسه؟؟

آره دست خودشهمیتونی بگی من اینو میخوامسر سفره عقدم بله بگیکی میخواد جلوت وایسه؟؟

عزیزم من چرا باید دل پدر مادرم بشکنم وقتی از اون پسر خوششون نمیومد یعنی به عنوان داماد نمیخواستنش من باید با کسی ازدواج کن قبولش دارن دیگه 

بعدشم وقتی میگفتم اینو می‌خوام نمیشد بی حیایی میشد مگه من پسرم 

جامعه دیگه Donkey کیهخودت مهم و کارایی که دوست داریحرف مردم خرج و نیازات نمیدهبعدم فکر کنن عاشقشونی ...

چون اکثر اقایون از خانومایی که غرور ندارن خوششون نمیاد من خیلی توی دوستام دیدم رفته به طرف گفته و زده تو برجکش😂

واقعا ندیدی کسایی رو که پدرمادراشون خواستگاراشونو رد میکنند مگه ازدواج یه دختر دست خودشع

خب حتما مصلحت دخترشون رو میدونن که رد میکنن 

یه موضوعی رو میدونن دیگه مگه پدر و مادرا که خوبی بچه هاشون رو میخوان

چون اکثر اقایون از خانومایی که غرور ندارن خوششون نمیاد من خیلی توی دوستام دیدم رفته به طرف گفته و زد ...

اگه بری بگی یه طوری باهات سرد میشه که بیا و درستش کن خخخ

در سن ۲۰ سالگی هم تحصیلات بالا داری هم شاغلی ؟؟ بله خیر باشه انشالله...

اگه قشنگ بخونی نوشتم بالای بیست سالم