2777
2789
عنوان

به دختره پیام دادم فحشش دادم

846 بازدید | 32 پست

شوهرم از یه دختره خرید عمده کرده چندوقتی بود نرفته بود خرید دختره هم پیام داده که سلام مرادی جان(فامیلی شوهرم) چطوری خوبی چرا دیگه خرید نمیکنی و اینا😐

شوهرمم عادی جوابشو داده بود پیامشو نشون داد گفت ببین بهم پیام داده یوقت نری بهش چیزی بگی منم عصابم خراب شد بهش پیام دادم الان میذارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اون اومده اعتماد کرده بهت گفته فردا همین شوهرت مخفی میکنه میگی واااااای مخفی کرد 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

خب دیگه پیامو دادی، از دست ما کاری بر نمیاد 

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

اگه تاپیک فیک نیست باید بگم که خیلی رفتار مسخره ای داشتی

دقیقااا

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

خیلی بی لول و سبک هستید

همه‌ی افرادی که تو کاسبین این‌طوری حرف می‌زنن

متاسفم

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

چرا انقدر زود جوش میارین.وقتی همسرتون عاقلانه جواب دادن تمام .انگار مادرشی زرتی پیام دادی و دعوا راه انداختی

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست