2777
2789
عنوان

می‌خوام این حرفها رو به شوهرم بگم

489 بازدید | 36 پست

دستت خالی بود نتونستی کادو بگیری گله ای نیست ولی یه تبریک و استوری هم دلمو خوش میکرد آقایون اقوامتون همش برا خانماشون استوری گذاشتن 

خانماشون عکس کادوها رو دارن تو گروه میفرستن ولی من حتی ی تبریک هم بم نگفتی 

مهم نیست حتما ادمای مهم تری تو زندگیت بودن ک بهشون تبریک بگی ک فرصت نکردی ب من برسی !!!

زن هم نیازهایی تو زندگیش داره نیاز ب محبت؛توجه؛نیازهای عاطفی 

خب جای خوابت ک جدا کردی میایم تو هال پیشت بخوابیم میری تو اتاق می‌خوابی میایم تو اتاق میری تو هال  محبت هم ک نمیکنی 

شدیم مث دو تا غریبه خب نیازهای منو کی برآورده کنه پس؟

شاید زهرا و فریده ای ک شوهر داشتن هم از جانب شوهرشون محبت نمی‌دیدن ک اومدن سمت تو 

پس شاید منم باید بشم یکی مث اونا 

من چرا خودم و پیر کسی کنم ک بهم توجه نمیکنه

اینجور هم شوهر دارم هم نیازهام برآورده میشه 

واقعا همچین کاری میکنی؟ 

الکی ذهن شوهرتو به خودت بد نکن 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش خوبه 

فقط دو خط اخر رو حذف کن،،، گاهی زنا هم باید گله کنن 

تا هم خودشون خالی شن هم مردا تلنگر بخورن

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫

تو این متن بیشتر به خودت توهین کردی عزیزم

بعدم مردی که جاشو جدا کرده بهت کادو می ده؟

کاش به زهرا و فریده 💩 می کشیدی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

گدایی محبت کار خوشایندی نیست

من اصلا نمیگم مهم عاقبت بخیری یه 

کادو و پول به چه کارم میاد

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه 

۳دقیقه درقیامت 

شنود 

تقاص *****

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

آخرشو نگو گلم اینجوری اینقدر همسرت عصبی میشه دیگه کل متن رو نمی‌فهمه اصلا یادش میره از چی گله کردی تمامه حواسش میره پی دو خط آخر و عصبی تر میشه وحرف شما بی اثر میشه

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم