2777
2789
عنوان

چرا آدم باید ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خب دیگه آدم نیاز به همدم داره تا کی مجرد بمونه؟ 

زمانی که ۵۰،۶۰ سالش بشه بدون هیچ شوهر و بچه ای خب زندگی چ به درد میخوره 

من ازدواج کردم و راضیم 

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»

میخوان خونه ی خودشون رو داشته باشن

هر ساعتی خواستن بخوان هر چی دوست دارن بخورن برن بیرون

یه نفرم خرجشون رو بده

آخرم سرش غر بزنن

بعد بگن دوره ی پی ام اسم هست

مدیونید اگه فک کنید خودمو گفتم😂

هیشکی کامل نیس

همه ایراد دارن نقص دارن...

ازدواج اگاهی میخواد باید همدیگه رو کامل کنیم نه دنبال نقص باشیم و گلایه کنیم

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
ازدواج خوبه ولی بچه دار شدن هرگز

چرا ؟ بچه داری؟ 

فک نمیکنم داشته باشی چون هیچوقت این حرفو نمیزدی ! 

زندگی بدون داشتن ثمره به درد نمیخوره

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»

بایدی نیست

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

من از ازدواجم راضی هستم خدا رو شکر همسرم یه انسان خوب و با محبت و باشعوره کنارش احساس امنیت و آرامش و خوشبختی دارم 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
راضی ام همه اینجوری نیستن کخازدواج خوبی های خودشم داره حامی داری پشتیبان داری همدم داری ینفر هی قربو ...

اینجا اکثرا کسایی هستن که با همسرشون مشکل دارن متاسفانه 🥲

و یه جورایی این چیزا براشون حتی غیر قابل تصور هست

به خاطر همین هست وقتی یکی دیگه خوشبختم 

یا از خوبی های همسرش میگه 

کلا یا باور نمی‌کنن 

یا توهین میکنن