2777
2789
خیلی اذیتم میکنن خیلی خستم اعتماد ب نفس ندارم افسرده ام نگرانم خجالت زده ام میترسم نمی‌دونم چمه همش ...

منم

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا بدترین راه خودکشی‌ها تو میخوای اونا به غلطکردن بیوفتن ولی نمیوفتن آخرش میگن مرد مارو هم راحت ...

اگ مرگ من راحتشو میونه ک همین الان اینکارو میکنم هم اونا راحت میشن هم من

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...

وقتی اذیتت میکنن چ جوری میشه اهمیت نداد؟

اذیت روحی؟ خیای خیلی سخته اما اگر تمرین کنی اهمیت ندی بعد یه مدت خودشونم خسته میشن

گوش‌نکن،از یه گوش بشنو از اون‌گوش بده بیرون 

خودکشی یعنی من آدم ضعیفی هستم که توانایی سر و سامون دادن اوضاع رو ندارم و میخوام با حذف کردن خودم صورت مسئله رو پاک کنم ، علاوه بر اون داری مخلوق خدا رو از بین میبری و مسائل مذهبی .... 

خلاصه که بهترین راه اینه که بشینی موقعیت خودتو توصیف کنی و برای مشکلاتت راه حل پیدا کنی ، نفس ما ها هم از جای گرم بلند نمیشه ، من نوعی هم کلی حرف میشنوم از خانواده

ی جایی دیگ میبری از همه چی حتی از خودتدوتا قرص برنج بندازی بالا و سلام....

یه روز که حالم خیلی بد بود به یکی گفتم فلانی دیگه بریدم دیگه نمیتونم خیلی بیشتر از تحملم دارم عذاب میشم گفت رنج های هرکسی به اندازه تحملشه اگر عذاب بیشتری میکشی بخاطر اینه که تحمل بیشتری داری وگرنه به کسی بیشتر از تحملش عذاب داده نمیشه!

خودکشی یعنی من آدم ضعیفی هستم که توانایی سر و سامون دادن اوضاع رو ندارم و میخوام با حذف کردن خودم صو ...

آدمای قوی هم ی جایی از زندگیشون دیگه خسته میشن 

خیلییییی زور زدم ک ب اینجا رسیدم 

آدمای قوی هم ی جایی از زندگیشون دیگه خسته میشن خیلییییی زور زدم ک ب اینجا رسیدم

دیگه نمیشه بهشون گفت قوی:) 

ببین من نمیدونم تو چه مشکلی داری ولی میدونم که اگه تنت سالمه ، بقیه مشکلات به مرور قابل حله ، برای خودت دلگرمی های کوچیک درست کن ، با توجه به سنت به نظرم افسردگی از نوع کنکوری داری ، بری دانشگاه خیلی از مشکلاتت حل میشه 

اره

خب دختر گل ابنجوری که احتمالا ارتباط محدودتری با خانواده داری 

منم مشکل تورو داشتم و بدتر وقتی با روانشناس صحبت کردم که هنوزم دلم برای خانوادم میسوزه گفت دلت برای خودت بسوزه 

شما حتما بروروانشناس اگر نیاز باشه بهت میگه برو روانپزشک با این دو مورد حالت بهتر میشه 

من از وقتی قرص استفاده میکنم بیخیالتر شدم نسبت به حرفهاشون

دیگه نمیشه بهشون گفت قوی:) ببین من نمیدونم تو چه مشکلی داری ولی میدونم که اگه تنت سالمه ، بقیه مشکلا ...

دانشگاه میرم الان