2777
2789

دوست پسرم امروز بهم پیام داد من کلا از صبح حالم گرفته بود سرد جوابشو دادم بعدشم دیگه پیاماشو سین نزدم.😭حالم بد بود چون اون از دیروز پیام نداده بود آخرین پیامش هم خیلی سرد و سر سری بود من حالم گرفته شد..امروزم همین بود منم دیگه پیامشو سین نزدم...بعد زنگ زد همیشه زنگ میرد ۴۰ دقیقه صحبت میکردیم.ولی الان کلا ۵ دقیقه تند تند یه سلام علیک کرد و تمام من بهش گفتم راجب ی موضوعی ازت کمک میخوام گفت الان وقت ندارم بزار ی موقع دیگه و خدافظی کرد😭😭😭من خیلییی بهش وابسته شدم اولاش اصلا اینطوری نبود و خیلی هم دوسش دارم ولی الان از وقتی قطع کردم گوشیو دارم گریه میکنم😭چرا باهام اینطوری شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تبریک میگمداره ولت میکنه

من واقعا باهاش خیلی ساختم از اول 😭هیچوقت اذیتش نکردم همیشه تو صحبتاش باهام شوخی میکرد ولی امروز ی جوری لحنش جدی بود که من ترسیدم..یه چیزی به شوخی بهش گفتم اینقدر کلافه جوابمو داد پشیمون شدم حوصلمو نداشت اصلا

هعییی یاد خودمو اکسم افتادم اگه نمیخای تموم شه دست از لجبازی بردار

من کاریش نداشتم امروز توی صحبتامون یه شوخی باهاش کردم بعد ی جورری کلافه سکوت کرد و هیچی نگفت که ترسیدم ازش

من کاریش نداشتم امروز توی صحبتامون یه شوخی باهاش کردم بعد ی جورری کلافه سکوت کرد و هیچی نگفت که ترسی ...

باور میکنی مام اخر رابطمون اینجوری بود همیشه شوخی میکردم میخندیدیم ولی اخراش یه جوری جدیو بیرحم شده بود ازش میپرسیدم دوسم داری کلافه میشد عصبی میشد😐🤦‍♀️منم ولش کردم

باور میکنی مام اخر رابطمون اینجوری بود همیشه شوخی میکردم میخندیدیم ولی اخراش یه جوری جدیو بیرحم شده ...

منم همین بود امروز🫠همیشهههه کلی میخندیدیم باهم ولی الان...

دلیل سرد برخورد کردن من این بود که اون از دیروز شروع کرد یهویی خیلی سرسری جواب دادن

با لوس بازی به جایی نمیرسی.مردا از دختر لوس خوششون نمیاد.نسل جدید واقعا مهارت ارتباطی ندارن.اون دخترای دهه شصت بودند که کاری میکردند که طرف برای یه جواب سلامشون خودکشی میکرد.

۴ ماه

خیلی زود وابسته شدی ،مشخصه که خیلی احساساتی هستی

درستش این بود که از اول تعادل رابطه رو برقرار میکردی ،نه سرد نه گرم ،متاسفانه مردا وقتی زیاد گرم میگیری برعکس ما هستن و ب مرور دلسرد میشن.

باهاش صحبت کن سر فرصت ،ببین دلیل رفتارش چیه

اگه جواب قانع کننده ای نداشت ،نه گیر بده نه بچسب بهش وهی زنگ و پیام بزن،بذار خودش بیاد دنبالت

مردا اگه زنی رو بخان همه جوره تلاششون رو میکنن خودشونو ثابت کنن،اگه کاری نکرد بدون که اون آدم زندگی تو نیس

با لوس بازی به جایی نمیرسی.مردا از دختر لوس خوششون نمیاد.نسل جدید واقعا مهارت ارتباطی ندارن.اون دختر ...

آخه مگه چیکار کردم من؟من اصلا چیزی نگفتم بهش دیروز یه پیام دادم اون خیلی سر سری جواب منو داد یه جوری که انگار میخواست از سر باز کنه بعدشم اخر شب یه پیام یلدامبارک خالی داد منم گفتم مرسی.لوس بازی در نیاوردم