2777
2789
بی رحم نمی‌شده.خسته می‌شده.چرا فکر می کنید لوس بازی واسه یه پسر جذابه

اره واقعا خودشم گفت خسته م کردی با بچه بازیات خودمم میدونم تقصیر من بود ولی وقتی یکیو دوس دارم نمیتونم بهش بیتفاوت باشم مثل بچه ها میشم 🤦‍♀️😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی زود وابسته شدی ،مشخصه که خیلی احساساتی هستیدرستش این بود که از اول تعادل رابطه رو برقرار میکردی ...

نه اتفاقا من خودمو کوچیک نمیکنم همش پیگیر باشم خود اونم امروز زنگ زد از طرفیم میگم شاید چون دانشجوعه و امتحاناش شروع شدن وقت نداشته🫠ولی درست گفتی من خیییلی احساساتی هستم یعنی حد‌نداره و امروز واقعا ناراحت شدم ...دیشبم بدون هیچ ایموجی فقط نوشت یلدات مبارک.

اره واقعا خودشم گفت خسته م کردی با بچه بازیات خودمم میدونم تقصیر من بود ولی وقتی یکیو دوس دارم نمیتو ...

خب دیگه اینطوری پیش بری هی شکست عاطفی میخوری افسرده میشی.مهارت ارتباط با جنس مخالف پیدا کن.اولی قدم هم اینه که هر چی تو نی نی سایت و‌اینستا و‌اینور اون ور میگن بریز دور برو بشین پیش مادربزرگت بگو‌چطوری رگ خواب مرد رو‌پیدا کنم

مادربزرگ ندارم🥺میشه تو بگی هرچی دوس داشتی بگو🥲🧡

خدا رحمتشون کنه.هیچی فقط یکیش اینه.درک کن ایموجی نامه دوست داشتن طرف نیست.مرد جماعت هر از گاهی نیاز داره بره تو‌ااک تنهایی.فقط میخواد تنها باشه.اگه تو‌اون تایم رفتی سراغش و‌پیله کردی...الفاتحه مع صلوات...بقیه اشم گفتم هر چی مجازی گفت تو‌برعکس عمل کن.دعاشم به جون من بکن

من واقعا باهاش خیلی ساختم از اول 😭هیچوقت اذیتش نکردم همیشه تو صحبتاش باهام شوخی میکرد ولی امروز ی ج ...

همین دیگه عزیزم

پسرا با دختری که باهاشون بسازه حال نمیکنن

حتما باید برینی بهشون تا جذبت بشن

.
خدا رحمتشون کنه.هیچی فقط یکیش اینه.درک کن ایموجی نامه دوست داشتن طرف نیست.مرد جماعت هر از گاهی نیاز ...

وای اجی الان یکی یکی اشتباهاتمو متوجه شدم میگفت حالم بده هر اشتباهی که از بچگی کردم تا الان جلو چشام داره مرور میشه فقط میخام برم یه جا تنها خودم باشم من گیر میدادم که نه تو منو دوس نداری که نمیگی مشکلت چیه حتما یاد دوست دختر قبلیت افتادی توجه نمیکنی به من دقیقا تو همین تایم گفت خستم کردی و تموم شد🤦‍♀️🤦‍♀️

برنگشت؟پشیمونی چیزی نداشت؟

برگشت ولی پشیمونی اصلااا یه ادم دیگه شده بود قبلا انگار بچش بودم انقد مواظبم بود همیشه قهر میکردیم از ۳ روز بیشتر نمیشد اینبا  اخری دو ماه شد اصلا ب زور باهام حرف میزدیم خیلی بد بود ۳ روز تونستیم اینجوری تحمل کنیم باز کات کردیم😑🤦‍♀️

وای اجی الان یکی یکی اشتباهاتمو متوجه شدم میگفت حالم بده هر اشتباهی که از بچگی کردم تا الان جلو چشام ...

بله دیگه.خودتون خراب میکنید.این روانشناس زردا تو‌اینستا هم آدرس غلط میدم.چون مخاطبشون خانمه دنبال لایک و‌کامنتن بعد میبینی که همه زندگی و رابطه ها رو‌ریختن به هم.