2777
2789

لطفا بگید برای قبولی کدوم سخت تره 

رتبه هر کدوم چند باید بیاریم

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان دانشگاه فرهنگیان برای هر رشته ای جدا هست یا نه؟

نمیدونم

من برا زبان میخواستم

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

و اینکه منظورت از سراسری دقیقا کجاست جای خوب یا نه یه دانشگاه توی یک شهرستان کوچیک

مثلا دانشگاه ملی باشه حداقل 

بستگی داره منظورت از سراسری چ رشته ایه.برای ریاضی و تجربی رشته های تاپ دانشگاه های دولتی قطعا سخت تر ...

برای زبان

دانشگاه آزاد نباشه ملی باشه