2777
2789
عنوان

هیچی درست نمیشه هیچی

267 بازدید | 26 پست

هیچی درست نمیشه حال بد نمیگذره غصه ها کم نمیشن 

خوشحالی و خوشبختی وجود نداره عشق الکیه حرفای انگیزشی دروغه همه چی پوچه همه چی

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سالها طول کشید تا بفهمم که خیلی چیزا به نوع نگاه ما مرتبطه میشه از ی لیوان اب خنک تو ته دردات لذت ببری میشه غرق نعمتم باشی و احساس بدبختی کنی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
سالها طول کشید تا بفهمم که خیلی چیزا به نوع نگاه ما مرتبطه میشه از ی لیوان اب خنک تو ته دردات لذت بب ...

این نظرات روانشناسی زرد خیلی وقته منسوخ شده دیروز یه کلیپ میدیدم یه بچه از شدت فقر و کمخونی فلج شده بود الان دقیقا از کدوم جهت مثبت باید ببینه؟

شدیدا موافقم حتی زمانیکه خوشحالم یه غمی تو دلم هست با اینکه هنوز ۱۸ سالمم کامل نشده اما خیلی سختی کش ...

هرچی بگذره میفهمی این دردای سنت چیزای مسخره ای بوده و چقدر بابت چرندیات خودت رو ناراحت کردی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...