2777
2789
عنوان

ده ساله نتونشتم رژیم بگیرم

58 بازدید | 7 پست

من از بچگی همش تو رژیم بودم توی سن ۳۲ سالگی همه میگقتن چقدر خوش هیکلی و....بعد یه تایمی تا الان ۴۳سالمه دیگه نتونستم رژیم بگیرم ضعفهای شدید دارم کمی غذا نمیخوذم سردرد میسم و الان ۱۰ کیلو چاق شدم .شماها بعد رژیمهای بلند مدت سرخود اینطوری شدید 

علاجی نداره من ۱۸کیلو لاغر شدم اما رژیمم سرخود بود چند شب فقط بدلایلی مهمونی بودیم هرررشب، رژیمم و حفظ نکردم 

دیگهههه الان چندماهه نتونستم برم تو رژیم و در عذابم همش گرسنم میشه و ۴کیلو اینمدت چاق شدم متاسفانه

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

علاجش چیه؟

اعصاب راحت علاجشه من ۶۰کیلو بودم مادرم بیماری وحشتناکی گرفت مادری که تمام زندگیم بود چاقیم شروع شد تا۴سال پیش مادرم فوت شد به ۱۰۵کیلو رسیدم الانم ۹۸هستم اصلا مهم نیست برام میگرن دارم فشارخون بالا قند چربی تیرویید بازم مهم نیست مهم رفتن مادری بود که تودنیا مثلش نیست

اعصاب راحت علاجشه من ۶۰کیلو بودم مادرم بیماری وحشتناکی گرفت مادری که تمام زندگیم بود چاقیم شروع شد ت ...

همسر منم بعد فوت پدرش خیلیی چاق شد 

اما این راهش نیستتت خودتو داغون نکن الان خودتو مریض کردی میگی ب درک؟؟نه بخدا ک این راه و رسم زندگی نیست وزنتو یکم بیار پایین بذار چربی و تیروییدت نرمال بشن برو دکتر قرص مصرف کن تا خوب بشی خودتو درمان کن مادرتون فوت شد خدا بیارمزه ولی مادرت هم دلش نمیخاد شمارو تو این حال ببینه لطفااا خودتو دریاب 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬