2777
2789
عنوان

زندگی با مادر شوهر

178 بازدید | 18 پست

شما با زندگی با مادرشوهر توی سال های اول ازدواج موافقید؟ آخه همسرم اصرار داره خونه مادرش زندگی کنیم تا خونه بخریم بنظرتون کار درستیه؟ قبول کنم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه شرایط قبول نکردن و حق انتخاب داری نکن مرد وظیفه داره خونه جدا بخره یا اجاره کنه خونه جز نفقه هست تا نباشه تمکین وظیفه زن نیست 

emtehanejabr.blogfa.com            ⭐️میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️منفی در مثبت منفی میشه مراقب باش با کی همنشین میشی⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی

از یه نظری جلو میفتی و خونه میخری . ولی از یه نظری رابطت تا اهر عمر با خانواده شوهرت بد میشه . البته شاید ادم بدی نباشن .  یا اینکه ممکنه رابطه با شوهرتم بد کنن . اگه سمی باشن البته. کلا من میگم از خانواده خودت . هم ازون خانواده دور باش

نه اصلااااا

اگه رفتنی قید آرامشتو زدی

شوهرتم به خودش تکون نمیده خونه بخره 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

اصلا حتی خوب ترین مادرشوهرم نزدیک خونه اش هم نباید باشی چه برسه  به تو یه خونه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

همشون اول همینو میگن. تا خونه بخریم .. تا پس انداز کنیم...

ولی وقتی میری تو اون خونه دیگه دراومدنت با کرام الکاتبینه

‏فکر کنم دیگه به قله رسیدیم اینا به ما نمی‌گن.به قله که برسی دیگه کاری نداری که؛ همه چی تعطیله. می‌شینی از منظره لذت می‌بری.😑

همشون اول همینو میگن. تا خونه بخریم .. تا پس انداز کنیم...ولی وقتی میری تو اون خونه دیگه دراومدنت با ...

دقیقا..دختر عمم ۱۵ ساله شریک حانواده شوهره شوهرش پول داره ولی خونه نمیخره میگه باید خانوادمو ازشون نگهداری کنی 

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

من ۳سال طبقه پایین خونه پدرشوهر زندگی کردم،خیلی سخت گذشت

هرچند خانواده شوهرم کلا آدمای بیخود که خبرچینی میکردن مادرشوهرم بین بچه ها فتنه مینداخت حرف خبر می‌برد بعد که اعتراض میکردی میگفت مگه من چیکار کردم 

بادخترش ۳ساعت تلفنی پشت سرم میگفت بعد چون تن صداش بالا بود من می‌شنیدم بعد میگفتم چرا اینجوری درموردم صحبت میکنی باکمال پررویی میگفت یعنی من اختیار خونمو ندارم بخوام با دخترم هر حرفی بزنم 

منم😐😐😐😐😐