2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نی نی سایتیهازشتن

عزیزم زشت اعظم تویی🌟😍

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

دخترای نوجوان و بگو چقدر باحوصله و تمیز و ملیح استایل میزنن و ارایش میکنن. مثل عروسکن

هه🤣یکی از همون نوجوون ها منم.

با این تفاوت ک تا حالا یه انگشتر ننداختم. اصلاح نکردم. آرایش نزدم.😂

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

نمیدونم واسه منم همینهاز 10 ،8 میدم ،البته با احترام

ن خاهش میکنم 

🤣🤣🤣از نظر خودم فک میکردم چهار پنج باشم ولی دیدها متفاوته اکثرا ده نه میدن کمی هم هشت پرام میریزه میگن زیبایی

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

واسه همین ماهی یبار از خونه میرم بیرون🦥نمیخام زشت بودنم یادم بیفته

فقط 39 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنگر و بشنو، بگذر و بِه شو...                                       تیکر بارداری نیست🌚🫶🏻

باید میگفتی کم بدبختی دارین این وسط منم دارم روز به روز خوشگلتر میشم😜🤣

واای منم دقیقاا کلا سن بره بالا آدم خوشگل تر میشه قیافم خیلی تغییر کرده 😍😂حالا قرارع عمل بینی هم انجام بدم دیگ تمام 

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی