2777
2789

بله درسته خیابونا قشنگ میشه ولی به این فکر کنید که خیلی از پسرها توان مالی برای ازدواج ندارن و با دیدن این خانمها ی آرایش کرده و بی‌حجاب به گناه میافتند و خیلی از مردها همسر خودشون رو که شاید خیلی زیبا نباشه با دختر و زن مردم مقایسه میکنند

این دنیا هر چه قدرپر از بدی باشه آخر این خوبیه که پیروز میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایران رتبه ۱۲در جهان شناخته شده بابته اینکه کانون عملهای زیبایی هستش... 

تمامن به لطفا این پزشکهای زیبایی

ای کاش در زمینه ی دیگه ای رتبه ی برتری داشتیم.. شاید اولش ادم خوشش بیاد ولی دیگه الان خیلی لُس شده، همه شبیه هم شدن، یک نوع رقابت شده، دیگه پیر و از جوون تشخیص نمیدی..

چرا باید تو جامعه ی ما این عملهای زیبایی موج بزنه؟ 

یعنی انقدر آقایون مهم هستند؟

اگر واسه دل خودشون هستند، تو خونه زیبایی شون رو نگهدارن برای خودشون و همسرشون، نه اینکه بیان بیرون شو اجرا کنن

متاسفانه بشدت این موضوع نگران کننده شده

من خودم یه خانوم کاملا امروزی هستم 

اما تا حالا با مد روز و نمیدونم عملهای گوناگون پیش نرفتم چون کمبودی در این مورد در خودم نمیبینم، چون اصلا بران اینا ملاک نیست، بیشتر دلم میخواد از نظر عقلی و هوشی بجایی برسم( البته امیدوارم)

ای کاش سطح عملی و اطلاعات عمومی رو ارتقا میدادیم

کلا کشور ما تو خیلی چیزها بی جنبه هستش

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

راستش من نگاه میکنم دخترها دیگه زیادی ارایش و حتی عمل زیبایی دارن... واقعا انگار اومدی عروسی تو خیاب ...

چون بسیار بی جنبه تشریف دارن

و بعضی ها هم خونه خراب کن

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

همه شکل همدیگه و رقابت زن ها با هم  

خوشگل کجا بود 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ماهایی ک عمل زیبایی نداریم چی🥲

هیچی چهره طبیعی نمیشه 

الان خیلی ها با عمل و...شبیه هم شدن .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
هیچی چهره طبیعی نمیشه الان خیلی ها با عمل و...شبیه هم شدن .

اره بخدا 

همین الان تو ی تاپیک عکس گذاشتم بعضیا فک میکنن گونم ژل زدس🤣

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

من چهره طبیعی آدم ها رو بیشتر دوست دارم یا حداقل تغییرات کمتر

بعضی بنده خدا ها اون زمینه رو ندارن کلی هم عمل میکنن بدتر ترسناک میشن

ولی بعضی ها بهشون میاد البته خیلی کم 

من خودم چهره الهام حمیدی رو خیلی دوست داشتم ولی الان اصلا یا نیوشا ضیغمی 

با احترام برای همه عملیها ،یه تحقیق داشتم تو بیمارستان روانی،یه چیزی برام خیلی عجیب بود خانم‌هایی که ...

منم دوران دانشجویی همچین مراکزی رفتم ۹۹ درصد که اغراقه ، ولی یه عده واقعا دچار اختلال خودزشت‌انگاری هستن 

سلامتی روحی به کنار معلوم نیست این همه دستکاری و مواد شیمیایی چه جسم و چهره‌ای تو سن پیری براشون رقم بزنه ! 

مثلاً خود بوتاکس باعث تضعیف و نابودی عضلات صورت میشه ، باید دید در درازمدت چه خواهد شد ..

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
ایران رتبه ۱۲در جهان شناخته شده بابته اینکه کانون عملهای زیبایی هستش... تمامن به لطفا این پزشکهای زی ...

اومدم اینارو تایپ کنم پست شما رو خوندم و خوشحالم که همچین تفکری هنوز وجود داره 

به نظرم ظاهر این همممممه مهم نیست مسائل خیلی مهمتری وجود داره 

لازمه آدم ورزش کنه به پوست و مو و دندونش رسیدگی کنه آراسته و شیک باشه 

نه دیگه این همه پرداختن به بیرون ! پس درون آدم چی میشه ارزش‌ها چی میشن ؟ متاسفانه این چیزی جز تجمل و مصرف‌گرایی نیست .. یه جایی اینارو گفتم خیلی مخالفت شد باهام ، اهمیتی نداره حقیقت تلخه ..

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
اره بخدا همین الان تو ی تاپیک عکس گذاشتم بعضیا فک میکنن گونم ژل زدس🤣

پس ما چی ؟ 

بزار ماهن ببینیم😃

اومدم اینارو تایپ کنم پست شما رو خوندم و خوشحالم که همچین تفکری هنوز وجود داره به نظرم ظاهر این هممم ...

اخه واقعا هم زیباتر هستن خانوم هایی که پوست و دندان و موهاشون سلامته و مرتبه و مشخصه به خودشون میرسن اندامشون سالمه و تناسب اندام از روی ورزش، نه عمل و پیکر تراشی و... دارن

ارایش های ملایم دارن سالم بنظر میان و از اون مهم تر، باهاشون صحبت میکنی حرف های مهم  و جالب برای زدن دارن... از راه های رسیدگی به سلامت و ورزش و... تا کتاب هایی که میخونن کارهای مفیدی که تو زندگیشون انجام میدن لایف استایل درستی که دارن... نه صحبت درباره دکتری که میرن برای عمل و تزریق ژل و ترمیم ناخون و فلان و بستان. 

واقعا اینجور افراد حس اصالت میدن به ادم... این حجم ارایش و عمل در خانوم ها از بچه 18 ساله تا خانوم های خیلی سن بالا نمیدونم برای چیه تو جامعه امروز ایران...

عجیبه واقعا... نه که این چیزا بد باشه ولی به حد خودش نه تو جامعه امروز که شده اولویت انگار

اومدم اینارو تایپ کنم پست شما رو خوندم و خوشحالم که همچین تفکری هنوز وجود داره به نظرم ظاهر این هممم ...

دقیقا به دور از حقیقت نیست این موضوع، ولی چون فعلا جوء جامعه این شده که همه چیز ظاهری شده نمیشه تغییر داد، یا خداقل زمان میبره که عوض بشه، من گاهی وقتا میگم لعنت به این مجازی یا ایسنتا ، میدونی چرا چون درست استفاده نشد،

دور خودم کم‌نیست کسانی که فقط دغدغشون اینه که بهترین کلینک ها رو‌پیدا کنن و برن واسه انجام هر کاری که لازم به زیبایی باشه...ولی متاسفانه اصلا بویی از سواد نبردن،. و میتونم بگم دستش خودشونم نیست مثل  خوره افتاده به جونشون

من اصلا با خوش تیپ بودن مخالف نیستم، ولی باز هم متاسفانه بعضی ها خوش تیپی رو در باز و ازاد و بی حجاب بودن میبینن🙂‍↔️