2777
2789

منکه خوشگلترین دخترم ببینم برام عادیه ..خب همش عمله قیافه ها تقریبا شبیه به هم شدن برام جذابیت خاصی نداره از وقتی یادم میاد بیشتر جذب شخصیت قشنگ یه نفرمیشدم تا ظاهرش ..زیبایی درون برام جذابتره ..خودمم ظاهرم خوبه عمل زیبایی هم انجام ندادم تو خودم کمبودی حس نمیکنم که حسرت این و اونو بخورم واینکه ادم اگه بخواد دائما خودشو با دیگران مقایسه بکنه هرگز نمیتونه از زندگیش لذت ببره وآرامش داشته باشه..مهم اینه انسان باشی و خدا ازت راضی باشه وگرنه یه هفته بعداز مرگمون زیرخاک همگی چه زشت وچه زیبا یه اسکلت ازمون باقی میمونه که دیگه هیچ اثری ازاون همه قشنگی نیست..

کامنتها رو خوندم. با نظرات شما کاملا موافقم. حق. موفق باشی

ممنونم شما هم‌موفق و عاقبت بخیر باشید ان شاالله🌷

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منکه خوشگلترین دخترم ببینم برام عادیه ..خب همش عمله قیافه ها تقریبا شبیه به هم شدن برام جذابیت خاصی ...

ما همسایه ای داشتیم که دخترشون خیلی زیبا بودند

نه زیبای معمولی، زیبایی که زیباییش زیاد بود

یه دختر بیست و چند ساله که متاهل بود و بچه هم داشت.

تو اون چند سالی که همسایه ما بودند، دخترشون اونقدری اذیتمون کردند که یادم میاد با خودم میگم واقعی نبود انگار افسانه بود

هرکسی خانه ما میومد میگفت اینها چجور آدمهایی هستند؟ انسانن؟ چرا اینجوری میکنن؟ 

بعدش دیگه تصورم از ظاهر آدمها خیلی عوض شد(اون دختر خانم، با عذاب دادن بقیه خودش هم از درون آشفته بود و آرامش نداشت)

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
ما همسایه ای داشتیم که دخترشون خیلی زیبا بودندنه زیبای معمولی، زیبایی که زیباییش زیاد بودیه دختر بیس ...

دقیقا ظاهر زیبا بدون باطن وشخصیت زیبا هیچ جذابیتی نداره اگه هم داشته باشه کوتاه وگذراست یعنی تو نگاه اول شاید از طرف خوشت بیاد اما وقتی باهاش ارتباط برقرار میکنی دیگه ازش خوشت نمیاد که هیچ فرارمیکنی☺

دقیقا ظاهر زیبا بدون باطن وشخصیت زیبا هیچ جذابیتی نداره اگه هم داشته باشه کوتاه وگذراست یعنی تو نگاه ...

👍🥰

راستش من نگاه میکنم دخترها دیگه زیادی ارایش و حتی عمل زیبایی دارن... واقعا انگار اومدی عروسی تو خیابون راه میری... مرتب بودن و ارایش معمول و معقول خیلی هم خوبه ولی این وضع دیگه یکم عجیبه... خیابون های کشورهای دیگه حتی کشورهای اروپایی رو نگاه کنی واقعا اینطوری نیست واقعا!

هیچ جا وضع خیابون هاشون مثل ایران نیست...