2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منکه بیرون میرم حتی سره کوچه افسردگی میگیریم دماغا یزره لپ لپی لبا غنچه موها فر و بلند تیپ و استایل ها نگم که .... هر چه قدر لاغر و قد کوتاهشم قشنگن.

آرایشا مرتب و ترند .

زمان ما یه گیره از این پلاستیکی ۷ و ۸ ایا میزدیم میشدیم خوشگل و داف با یه کلیپس یکم بزرگ تر 

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

واقعاااا . قدیما که اینقدر خوشگلا زیاد نبودن ، فقط من بودم و چند نفر دیگه ... والا 😎😜😂😂

آره یادمه تو همکلاسیا همه معمولی بودن اون خوشکلا هم تیپ معمولی چادر داشتن یا مانتو قهوه ای یونیفرم.

یزره مداد میزدیم چشم مردم ده تا میشد ده نفر میافتادن دنبالت الان پسرا نگاهم نمیکنن

ماها سن بلوغ چراانقد داغون بودیم..‌بچه های الان انقد داف

😂😂😂 فکنم بخاطر تغزیه است دقت کنی هر دهه چهره ها جذاب تر شدن دهه ۷۰ نسبت به ۶۰ اونا نسبت به دهه ۵۰.

😂😂😂 فکنم بخاطر تغزیه است دقت کنی هر دهه چهره ها جذاب تر شدن دهه ۷۰ نسبت به ۶۰ اونا نسبت به دهه ۵۰ ...

واقعا. الان دیدم چقد مراقب تغذیشونن بچه ها 

همین ک باشگاه و ورزشم میرن بی تاثیرنیس

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
واقعا. الان دیدم چقد مراقب تغذیشونن بچه ها همین ک باشگاه و ورزشم میرن بی تاثیرنیس

ما دوتا بچه بودیم با کلاس اون زمان بودیم . اکثرا محله ما کم تر از ۴ تا بچه نبود 😂😂الان بچه ها شدن یدونه نهایت دوتا معلومه چقدر پدر مادر بهشون میرسن غذا انواع میوه ها .

اونموقع خواهرم لباسای منو میپوشید. نبود که پول کافی الان میرن چنساعت تو بازار به انتخاب لباس های گرون . 

رو اندام هاشون کار میکنن کراتین دندونا الان همه میرسن به دندونا . واقعا اقتصاد خیلی خوب شده  چون تعداد کم شده 😂

دخترای نوجوان و بگو چقدر باحوصله و تمیز و ملیح استایل میزنن و ارایش میکنن. مثل عروسکن

ما که جوونی نکردیم 

تو اوج جوونی و زیبایی سبیل و آبروی پاچه بزی داشتیم اصلا نفهمیدیم چه شکلی هستیم 

از دست فامیل فضول 

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺