2777
2789
چیز مهمی نیست. گریه تخلیه حالت روحیه، حماقت نیستولی چرا؟ ۰ی ازش دیدی که اولین بار به گریه رسیدی؟

نمیدونم حس میکنم مثل یه تیک اشغال منو انداخت دور استفادشو کرد دیگ لازمم نداره

خیلی راحت برگشت توروم گفت بیخیالت شدم دیگ دوست ندارم برو گمشو پی زندگیت

همین قدر بی رحم

...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم اینکارو کردم ولی خوشبحالی نداره عاشقی یجور درده اگه بهش نرسی نابود میشیهمش میگم کاش هیچوقت عاشق ...

واقعا خوش به حالی نداره

کاش مثل یه عده برا پول و مال و ماشین یه پسرو انتخاب میکردم نه اینطوری ک به این حال و روز بیفتم

روزی صدبار دعا میکنم کاش اون روز میمردم نمیدیدمش

...

گریه چیز بدی نیست

اگه قراره کسی تورو بخاطر این مسخره کنه

خاندانش مسخره ست

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

نزدیک دوسال

مگه خودش چه خری بود دختر؟؟؟؟ 

مثلا چه شخص خاصیو از دست دادی؟ 

این پسرا رو نباید ادم حساب کرد به خدا

ارزششو ندارن

باید به ویژگی ها بدش تمرکز کنی و متقاعد کنی خودتو که ادمی نبود که ارزش داشته باشه

و شاید کلمه متقاعد درست نباشه  و واقعا موجود بی ارزشیه

چون تعهد چیزیه که فقط افراد با اصالت دارن و مشخصه چقد ادم بی اصالت و بیکاری و بی هدفی یه

واقعا خوش به حالی ندارهکاش مثل یه عده برا پول و مال و ماشین یه پسرو انتخاب میکردم نه اینطوری ک به ای ...

درکت میکنم

ولی رهاش کن اون لیاقتتو نداشت برای خودت ارزش و احترام قائل باش ایشالله ی ادم حسابی میاددک لیاقتتو داشته باشه

منم مث تو بودم ولی دیگه باهاش کنار اومدم

خیلی بیکاری

آیا می‌دونستید همون تمدنی که دارید راجع بهش صحبت می‌کنید بخشیش از افغانستان هست؟ مولانا اول توی افعانستان بوده و با حمله ی مغولان هی مجبور میشدن برن عقب تر تا رسیدن به ترکیه الآنی

کاری به اتباع غیرمجاز ندارم که میتونن هرکاری انجام بدن و هرچیزی ازشون برمیاد

ولی لطفا نژادپرستی نکنید دیگه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

چقدر درکت کردم منم پیش دانشگاهی بودم پسردایی بی شرفم گفت میام خاستگاریت کلی پیام اینا میداد یه سال سرکارم گذاشت همه خانواده فهمیدن اخدش چند روزی گوشیشو خاموش کرد و خبری نبود چند روز بعدخالم اومد خونمون به ماممانم گفت شنیدی فلانی زن گرفته اون لحظه دنیا روسرم خراب شد لباس پوشیدم فقط تونستم از خونه بزنم بیرون همینجور تو تاکسی و خیابون گریه میکردم چند ساعت بعدشم کلاسم داشتم گفتم برم یه کم از سرم بپره رفتم تو سرکلاس حالم اصلا خوب نبود استادمون پیرمرد بود خیلی دوسش داشتم گفت فلانی خوبی؟؟جلو همه تو کلاس زار میزدم و نمیتونستم چیزی بگم الان ۱۰ سال بیشتر از اون روز گذشته و هزاران هزار بار خداروشکر میکنم که اصلا نیومد خاستگاری و قسمت نشد برم تو اون خانواده یه تار موی شوهرم می ارزه به صدتا مثل خودش و خانوادش

آیا می‌دونستید همون تمدنی که دارید راجع بهش صحبت می‌کنید بخشیش از افغانستان هست؟ مولانا اول توی افعا ...

پس یه لطفی به اون بخش شده نجات پیدا کرده 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
پس یه لطفی به اون بخش شده نجات پیدا کرده

با این موضوع که اتباع غیرمجاز باید برن مشکلی ندارم

ولی این‌که دیگه داره یوایش یواش از حد خارج میشه و میگن کلا افغانستان و افغانیا باید از روی زمین محو بشن! من با این مورد مشکل دارم بله