2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه مورد رو میشناسم اتفاقا 

ولی اون خانومه انقدر از شوهرش بی توجهی دید که با یه آقایی آشنا شد

من نمیگم کارش درسته چون نمیتونم قضاوتش کنم

ولی زنی که با وجود یه بچه میره سمت یه مرد دیگه احتمالا از لحاظ عاطفی خیلی کمبود رو حس کرده

من یه مورد رو میشناسم اتفاقا ولی اون خانومه انقدر از شوهرش بی توجهی دید که با یه آقایی آشنا شدمن نمی ...

اصلا توجیه درستی نیست

هرچقدرم کمبود عاطفی داشته باشه نباید اینکارو کنه

اون زن قول داده که تو زندگی متعهد باشه

اگه از زندگی با همسرش لذت نمیبره خیلی راحت میتونه جدا شه نه اینکه با وجود همسر و بچه دوست پسرم داشته باشه!

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

اصلا توجیه درستی نیستهرچقدرم کمبود عاطفی داشته باشه نباید اینکارو کنهاون زن قول داده که تو زندگی متع ...

منم که گفتم کارشو توجیه نمیکنم

ولی انقدر از لحاظ روانی بهم ریخته 

هر کاری هم کرده که طلاق بگیره، شوهرش راضی به طلاق دادنش نمیشه

اونم مثل اینکه وابسته ی اون پسره س

نمیتونه ازش جدا شه

متاهل

حتما به بابام می گفتم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

توجیحی براش نیست یکی می شناسم با دامادش رابطه داشته بعد اقدام ب خودکش می کنه ک نجاتش دادن

و شوهره بخشید 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
ادم قحطه با داماد اخه

آره ب خدا همینو بگو 

بر شیطون لعنت 

دخترشم طلاق گرف راستش دیگه از طرف نپرسیدم ک دلیلش این بوده آیا!!!!

چون دختره بعد از دو سال تقریبا طلاق گرف