2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ ربطی به همدیگه دارن؟

شما قبل عمل باید به تکنسین بگی به چی حساسیت داری تا داروی بیهوشی ای که بهت میزنن اون ماده رو توش نداشته باشه

چون ممکنه شوک انافیلاکسی بدی

یکی از اشناهامون این شوکو نداد ولی به‌خاطر حساسیت تو عمل یه دفعه کل پوستش کهیر زد پزشکا مجبور شدن سریع دارویی بهش بزنن اثر بیهوشی بره و طفلی درد بدی رو تحمل کرد

شما قبل عمل باید به تکنسین بگی به چی حساسیت داری تا داروی بیهوشی ای که بهت میزنن اون ماده رو توش ندا ...

مامان من حساسيت شدید داره ولی بارها بیهوش شده یا عمل کرده مشکلی نبوده

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
مامان من حساسيت شدید داره ولی بارها بیهوش شده یا عمل کرده مشکلی نبوده

به چی؟

مامان منم حساسیت بدی به نیش زنبور داره تو عملش نگفته بود خداروشکر دارویی بهش زده بودن که مشابه اون نبود و به هوش اومد اما وقتی میخواست تزریق فیلر لب انجام بده وقتی گفته بود پزشک براش انجام نداده بود

حتما به پزشکتون بگین

به چی؟مامان منم حساسیت بدی به نیش زنبور داره تو عملش نگفته بود خداروشکر دارویی بهش زده بودن که مشابه ...

حساسیت به پنی سیلین دیگه، خاله منم حساسیت شدیدی به نیش زنبور داره ولی بادها و بارها عمل شده و خداروشکر مشکلی نداشته 

حساسیت به پنی سیلین دیگه، خاله منم حساسیت شدیدی به نیش زنبور داره ولی بادها و بارها عمل شده و خداروش ...

اهان خداروشکر

نمیدونم یکی از فامیلای ما که خیلی عذاب کشید‌ وقتی از اتاق عمل آوردنش بیرون کل صورتش کهیر بود

منم میخوام عمل کنم ولی نگرانم

اهان خداروشکرنمیدونم یکی از فامیلای ما که خیلی عذاب کشید‌ وقتی از اتاق عمل آوردنش بیرون کل صورتش کهی ...

نگران نباش از مهمان‌های ماکه ضعیف‌تر نیستی