اسی ای کاش ادویه ها رو طبقه بالا میذاشتی و اون طرف های پلاستیکی رو فقط طبقه پایین میذاشتی
درسته گلم ،اخه بقیه چیزا چی،سری پیش کرم توپی داشتم نصفه بود برداشته بود توشو پر آب کرده بود😐بهم هم نگفته بودن اومدم بردارم باز. کنم بزنم صورت دیدم یهو آب پاشید وسط خونه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بخدا ..دخترش میمود شب میخوابید...بریز و بپاش میکرد..دستور غذا میداد..چند باری دختر من رفته بود خونشون دیدم با گریه برگشت گفت زن عمو میگه سرم درد میکنه برو خونتون...این بار که دخترش اومد گفتم سرم درد میکنه برو خونتون ..در هم پشت سرت ببیند...دیگه رابطه مون تموم شد اون روز
بخدا ..دخترش میمود شب میخوابید...بریز و بپاش میکرد..دستور غذا میداد..چند باری دختر من رفته بود خونش ...
آفرین خوب کاری کردی منم با زنداییم همچین کاری کردم هر موقع عشقش میکشید میومد خونمون اما ما رفتنی درو باز نمیکرد منم یبار اومدنی خونمون در زو روش باز نکردم
روت نمیشه که اینقدر پرو بازی در میاره دیگه...هر پدر و مادری بود همون لحظه خودش رو به آب و آتیش میزد که مبل رو تمیز شده تحویلت بده..صدبار هم جای بچه عذر میخواست ازت...من نمیگم پا میشد بچه رو میزد یا دعوا میکرد بالاخره بچه ست دیگه کاریه که شده بود...اما دیگه پدر و مادرش که بچه نیستن