2777
2789
عنوان

وااای بیاین ببینین بجه جاریم چیکار کرده با خونه زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13204 بازدید | 211 پست

گند بزنن به همچین مادرایی که تربیت کردن بلد نیستن

قطع رابطه کن باهاشون

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

اسی ای کاش ادویه ها رو طبقه بالا میذاشتی و اون طرف های پلاستیکی رو فقط طبقه پایین میذاشتی

درسته گلم ،اخه بقیه چیزا چی،سری پیش  کرم توپی داشتم نصفه بود برداشته بود توشو پر آب کرده بود😐بهم هم نگفته بودن اومدم بردارم باز. کنم بزنم صورت دیدم یهو آب پاشید وسط خونه

فقط خالق یکتا❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره دیگه بدرد نخورهارو باید بذاری کنار

بخدا ..دخترش میمود شب می‌خوابید...بریز و بپاش میکرد..دستور غذا میداد..چند باری دختر من رفته بود خونشون دیدم با گریه برگشت گفت زن عمو میگه سرم درد می‌کنه برو خونتون...این بار که دخترش اومد گفتم سرم درد می‌کنه برو خونتون ..در هم پشت سرت ببیند...دیگه رابطه مون تموم شد اون روز

بخدا ..دخترش میمود شب می‌خوابید...بریز و بپاش میکرد..دستور غذا میداد..چند باری دختر من رفته بود خونش ...

آفرین خوب کاری کردی منم با زنداییم همچین کاری کردم هر موقع عشقش میکشید میومد خونمون اما ما رفتنی درو باز نمی‌کرد منم یبار اومدنی خونمون در زو روش باز نکردم 

خوب کاری کردی ولی من روم نمیشه دیگه چیزی بگم

روت نمیشه که اینقدر پرو بازی در میاره دیگه...هر پدر و مادری بود همون لحظه خودش رو به آب و آتیش میزد که مبل رو تمیز شده تحویلت بده..صدبار هم جای بچه عذر میخواست ازت...من نمیگم پا میشد بچه رو میزد یا دعوا میکرد بالاخره بچه ست دیگه کاریه که شده بود...اما دیگه پدر و مادرش که بچه نیستن