2777
2789
عنوان

وااای بیاین ببینین بجه جاریم چیکار کرده با خونه زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 11363 بازدید | 210 پست
ن ب بچه کار دارم ن ب شما...فقط تو ذهنم نمیگنجه چطو ممکنه مادری خرابکاری بچشو ببینه و هیچکاری نکنه بر ...

زن داداشم یه دختر داره خیلیییی فضول هس برا راحتی خودش میفرسته خونه همسایه ها . همسایه ها علنا بیرونش میکنن و به مامانش میگن نفرست خونه ما ولی بازم فایده نداره. یه سری رفته خونه همسایه جیش کرده رو فرش. همسایه هم اومد دم در به زن داداشم بگه. زن داداشم حتی نرفت دم در جوابشو بده معذرت خواهی کنه . من از خجالت مردم

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۶ ساله یعنی عقل نداره که سه چرخه برای بچست و هم وزن اون نیست؟😐😐

از همین خجالت میکشم 

به نظرت چی بگم به شوهرم؟

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 
شماها بودید چیکارمیکردی؟

جاریم پاره بود

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
دقیقا دوست من این مدلیهاومده بود خونم، بچشو پوشک نکرده بود تو اتاق تو شلوارش پی پی کرد اصلا ب روی خو ...

بعضیا زیادی ماستن قشنگ عین ماست نگاه میکنن هیچی هم نمیگن

ولی کتک که نه

باید بدونه بچشو میبره جایی پوشک کنه حالا این اتفاق هم افتاد کلی عذرخواهی کنه و خودش تمیز کنه زنیکه خانوم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد