2777
2789
عنوان

وااای بیاین ببینین بجه جاریم چیکار کرده با خونه زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 12175 بازدید | 211 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من آشپزی میکردم و جاریم هم داشت با من حرف می‌زد، که یهو دیدم بچه ها ساکت شدن و بله..

خب پس با بچه خودت ریختن دیگ اون تنها نبوده

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
از پدر مادرهای این شکلی که بچشون هیچییی نمیگن بعد که بچشون کاری میکنه باز اونا کاری نمیکنن متنفرم

بتید بگیری 10 دست بچه رو 30 دست هم ننشو زد

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

وای ناراحت شدم اسی من اگ بودم رک میگفتم بچه ببین چیکارکردی.بعدم میگفتم من بلد نیسم تمیز کنم ومیدادم مامان بچه....بچه ها میشه تاپیک اخرمو گزارش کنین از استرس ودلشوره دارم‌میمرم.کاش نمیزدم...لطفا لطفا گزارش کنین بترکه 

از پدر مادرهای این شکلی که بچشون هیچییی نمیگن بعد که بچشون کاری میکنه باز اونا کاری نمیکنن متنفرم

دقیقا دوست من این مدلیه

اومده بود خونم، بچشو پوشک نکرده بود تو اتاق تو شلوارش پی پی کرد اصلا ب روی خودش نیاورد و یک عذرخواهی نکرد با خنده گفت خوبه شکمش سفته کثیف نشد جایی😐

تا یکساعت بعد رفتنش داشتم موکت رو میشستم ک خیس شده بود😒

یبارم تعریف می‌کرد بچش جلد کتاب پسر عموشو پاره کرده اینم با پررویی تمام کتاب رو برعکس گذاشته سرجاش و ب روی خودشم نیاورده 😐😐😐

یعنی خدایی چطوری میتونن اینجوری باشن من اگ باشم از خجالت آب میشم و یک دست کتک مفصل همونجا ب بجم میزنم بعدم گند کاریاشو تمیز میکنم

بنظرم دعوتشون نکنید و برای بچت یه ماشین شارژی بخر و بهشون زو نده

دعوت؟؟؟ 

ميدوني جاريم هرچي من يا بچم داشته باشه و اونا نداشته باشنو ارزوشه خراب بشه 

ماشينو موتور رو سيسمونيش بود 

ماشينو بردم شهرستان موتوره خونم بود 

چنان برق خوشحالي تو چشمش بود كه نگم 

شوهر من بشدت ادم وسواسيه 

تا سه روز يه كله من بايد تميز كنم 

شوهرم مدام بدو بيراه ميگه