2777
2789
عنوان

وااای بیاین ببینین بجه جاریم چیکار کرده با خونه زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 12122 بازدید | 211 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدایا به استارتر آرامش هدیه کن🤲تصور اینکه جات بودمم روانیم میکنه🥴

وایییی خدابگم چیکارت کنه دختر امدم امضات بخونم ن تموم میشد ن میتونستم ولش کنم یه نفس تا آخر با ریتم خوندم😂

لطفا برای قبول شدنم در دانشگاه فرهنگیان دعا کنین🙏🏻                      شغل رویاهای کودکانم معلمی بود🦩👒

اره چطوری واقعا انقد پررو و بیشعورن؟ البته از بدجنسی میکنن من سیسمونی گرفته بودم یکی از فامیلامون رف ...

نميدونم واقعا 

من بچم ارومه خيلي با اين حال هرجا ميرفتم بچه تر بود اسباب بازيشو ميبردم اونجا با اون بازي كنه 

بچه من خدا باسر شاهده اتاق بچه جاريمو نديده با اينكه همه فاميل ميگن رو دست اين بچه نيست 

اونوقت بچه جاريم اينه موتور شارژي بچمو يه بار شكست يه بار تمام ديوارشو خط خطي كرد يه بار كنترلمون رو خراب كرد 

هر سري اين يه عذابي مياره 

جاريم فقط هر هر و قربون صدقه بچش 

این چیه کرم پودره؟؟چیه؟؟لعنت به‌همچین پدرمادرای بی مسئولیت بیشعور یه عده بی تربیت رو تحویل جامعه مید ...

فلفل زردچوبه ،لعنی توی جاشون بود نمیدونم چطور درش باز شده

فقط خالق یکتا❤️