2777
2789
عنوان

دلیل چشم چران بودن زنان متاهل💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 12957 بازدید | 423 پست
تا گفتم ی مشت زد دهنم گفت دیگه تکرار نکن اون جای خواهرمه

برای اینه که میگم با همسرتون رفیق باشین دوستانه در مورد موضوعات پیش اومده حرف بزنین با لحن خوب اصلا جبهه نگیر ببین شوهرت چی میگه ایا اصلا دنبال طرف هست یا نه شاید همسرت بنده خدا اصلا منظوری روی اون خانم نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا گفتم ی مشت زد دهنم گفت دیگه تکرار نکن اون جای خواهرمه

شایدم تو اینجوری فکر می‌کنی اما فقط به حرف های شوهرت بسنده نکن

من یه نفرو می‌شناختم شوهرش رفته بود با دختر خاله شوهرش رابطه داشت اینم فیلم اینا جور کرد فرستاد واسه برادرای دختره دهن همشون سرویس شد.

انتقام هم میگیری با صبر بگیر

خدایا در همه حال مرا از بغلت دور نکن!
حتما همسرت چهره جذابی داره که نگاش میکنن اره درسته همه که مث هم نیستن بعضیام بدون قصد غرض ممکنه نگاه ...

من به خودم میرسم همیشه شیکم  سرتر از شوهرم ولی شوهرم هم خوبه جذاب هرچند بخاطر زبون باز بودنش که جلب توجه میکنه دیشب چندین بار بهم چشمک زد خوشحال بود  خیلی شاد بود بعد از یک ساعتی دیدم دختره بهش زل زده شوهرم ناراحت بود قرمز شده بود و چشمش میچرخوند ب دختره نگاه میکرد

سالی ۵بار اینا و تو مجلس ها همو میبینیم اینم بگم دختره هیچ وقت ب شوهرم محل نمیداد شوهرمم ب اون نمیدو ...

خب سعی کن این ۵ بارم با زیرکی و سیاست کم کنی...

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

بعضی از زن ها هرزه ن

کسی که توی موقعیتش قرار نگرفته نمیتونه درک کنه استارتر چی میگه.

جاریم که حدود ۱۴ سال از شوهرم کوچیکه و خیلی....بلانسبت مثلا مذهبی هست ولی بنظرم همش ظاهره

مذهبی ها خواهشا توهین نکنید خودم مذهبی هستم اما ایشون فقط تظاهر میکنه اینقد لباس چسب میپوشه که حتی خط لباس زیرش مشخص میشه به خیال خودش روسریش رو محکم میبنده موهاش دیده نمیشه ولی خب کل گلو ... دیده بشه چیزی نیست حالا خدا رو شکر بقول خواهر شوهرم همونه خدا به میمون قیافه نداده چون میدونسته ادا و اطوارش زیاده

وقتی با شوهرم حرف میزنه حالم بد میشه😔😔😔

عنتر خانم با من کار داره به شوهرم پیام میده و زنگ

حتی بهش میگه من با داداشت مشکل دارم وقتی داداشت نیست بیا خونه ما باهمدیگه حرف بزنیم بلکه مشکل منو داداشت حل بشه🙄🙄

آخ از وقتی با برادرشوهر ازدواج کرده آرامش از منکه سلب شده واقعا😔😔😔

نمیشه خدا کنه خواهرش فوت کنه مریضه شاید قط شه

عزیزم اینطور نگو

با نیت خوب زندگی کن تا خدا هم دستش روی زندگی ات چتر بشه🤗

مراقبت از زندگی درسته ولی حساس کردن همسرت با دعوا و درگیری، اصلا روش مناسبی نیست 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

تا حالا نگاه با معنی نکرده بود زنه ۶سال رفت آمد داریم این بار سومه

پیامای شوهرتو چک کن، ببین باهم خدایی نکرده در ارتباط نیستن، اخه میگی تا حالا نگاه نمیکرده اینجوری بهش نکنه چیزی بینشونه