2777
2789
عنوان

دلیل چشم چران بودن زنان متاهل💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 10840 بازدید | 404 پست

نی نی سایت یکی از جاهایی هست که تیتر واضحه منظورش ولی به افراد برمیخوره...

خب مشخصه همه زنان متاهل رو نمیگه نازک نارنجیهای نی نی سایتی😂

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرت باید خودش خوب باشه

مامانم تعریف میکرد بابام خوشتیپ اینا بوده همه زنا نگاه میکردن

ولی از بس بابای من خنگ بوده فکر میکرده اون زنا به مامانم نگا میکنن بعد به مامانم میگفته الان میگن زنش چه خوشگله.

در صورتی که مامان من خبر داشته تا اونا به بابام نگا میکنن

شوهرت باید خوب باشه فقططط

خدایا در همه حال مرا از بغلت دور نکن!
نی نی سایت یکی از جاهایی هست که تیتر واضحه منظورش ولی به افراد برمیخوره...خب مشخصه همه زنان متاهل رو ...

❤️. عزیزم منو راهنمایی کن متاسفانه ب روی شوهرم آوردم از شب دعوا کردیم چیکار کنم شوهرم بهش فکر نکنه

❤️. عزیزم منو راهنمایی کن متاسفانه ب روی شوهرم آوردم از شب دعوا کردیم چیکار کنم شوهرم بهش فکر نکنه

عزیزم امکان عدم رفت و آمد هست؟

ضمنا حسایت نباید ایجاد کنی...

من اگر خیلی نگاه کنه میرم دستم را جلوی چشماش تکون میدم میگم چیزی شده حواس تون کجاست😄

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

باید میشه من با شوهرم هر جا برم یکی پیدا میشه اینا بهم نگاه میکنن امروز ب مادرم میگفتم مامانم میگه ...

حتما همسرت چهره جذابی داره که نگاش میکنن اره درسته همه که مث هم نیستن بعضیام بدون قصد غرض ممکنه نگاه کنن 

توام همیشه به خودت حسابی برس به پوستت رسیدگی کن لباس شیکم بپوش 

❤عزیزم امکان عدم رفت و آمد هست؟ضمنا حسایت نباید ایجاد کنی...من اگر خیلی نگاه کنه میرم دستم را جلوی چ ...

سالی ۵بار اینا و تو مجلس ها همو میبینیم اینم بگم دختره هیچ وقت ب شوهرم محل نمیداد شوهرمم ب اون نمیدونم چی شده که یهو اینا همون انقدر ضایعه نگاه میکردن