2777
2789
عنوان

دلیل چشم چران بودن زنان متاهل💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 9855 بازدید | 401 پست
درکت میکنم منم این شرایط تورو داشتم خیلی سخته همسرم همیشه میگفت زن داییم دلش میخوا با من رابطه داشته ...

گل بگیر دهن لامصب رو 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

مطمین باش حساس شدی .ببین کاملا استرستو درک میکنم

پس چرا خیره شده بود خیلی زشته بین ۲۰نفر آدم  آدم ب ی مرد جوون متاهل خیره بشه  بعدم شوهرم قرمز شده بود دیدم هی داشت نگااش میکرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بخدا زنا الکی حساس نمیشن میگع شرایط بد بوده خیره میشده و شوهرشم قرمز کرده بوده باور کن شوهرش ح ش ...

من میگم ما تو اون جو نبودیم.الان اسی عصبانیه.

ما بگیم تنش براش ایجاد شه بعد بفهمه اشتباه کرده بد میشه

عزیز من تروخدا الکی شیر نکن این بنده خدارو.من مطمینم زیادی حساس شدع

مطمئن نباش

من با سی سال سن یه چیزایی دیدم که 

الان میزنم تو سرم چرا یکی روشنم نکرد 

خانوما معمولاً مشامشون خیلی تیزِ الکی شک نمیکنن

هوا دچار غم است🥀انسان دچار تحمل🥀                                                                                                              آخر یه شب این گریه ها سویِ چشامو می بره🍂                                                                                                                   ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

ببخشید عصبی هستم نمیدونم چی نوشتم. نه فکر نکنم چیزی باشه چون خانواده بشدت غیرتی هستن که خونریزی راه ...

اشکال نداره

درک می کنم

ولی من از خودم برات میگم

یه بار یه برخورد ناجور وقتی همه بودن کردم

دگ بقیه میدونن بدم میاد کرم نمی‌ریزن

بعد میدونن مراعات نمی کنم

شما هم خیلی واضح حرفت رو بزن

اگر میترسی از دعوا و آشوب اگر مجازی شمارو نگاه می کنن براش پست و استوری بزار مستقیم نگو

پیش فامیل هم بع کنایه بشین بگو

اصلا سرسری رد نشو

همین چیزای کوچیک زندگی ها رو دور از زندگی شما خراب می کنه

یه خانومی پزشک هم بود به همسرم گفته بود بیا مطبم

همسرم اصرار داشت تنها بره

من دنبالش رفتم

رفتم تو

زنه منو دید شوکه شد بچه هارو دید

بعد شوهرم برگشت گفت من بدون خانومم آبم نمیخورم

بعد زنه چشماش ۴ تا شد😂😂

باور می کنه کار همسرم رو انجام نداد؟؟

گفت نمیتونم

عجب خانواده ای دارینا 

تو یه جمع خانوادگی هم راحت نیستین 

اسی این جلوی تو نگاه کنه ببین پشت سرت چیکارا میکنه 

پیشنهاد دارم اینستا گرام کل فالوراش رو از اول چک کنی

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

چرا ؟؟؟؟؟؟

میگه با دختر دایی میخوابم تو هیچی نمیگی؟

اشکال ندارهدرک می کنمولی من از خودم برات میگمیه بار یه برخورد ناجور وقتی همه بودن کردمدگ بقیه میدونن ...

چی بگم فقط ب خدا سپردمش هم اون هم شوهرم که انقدر ناامنی بهم داده تو زندگی