2777
2789
وای الهی خب حتما توجیهات چرت مث من اومد تو مغزت درسته؟اونا چی بودن؟خانواده مخالفت نکردن؟الان رشته دی ...

الان گفتن ازمون بده بتونی ادامه بدی 

کلی التماس کردم 

ببین خانوادم خیلی میگفتن خودمم میخواستم نمیتونستم 

انگار تو زنجیر بودم

حس سنگینی داشتم بعد از ۶۰کیلو شدم۵۰کیلو بدون رژیم

مریضی های بد میگرفتم 

فقط میخواستم بمیرم

همه دنیا سیاه شده بودن

همش خواب بودم

الان گفتن ازمون بده بتونی ادامه بدی کلی التماس کردم ببین خانوادم خیلی میگفتن خودمم میخواستم نمیتونست ...

چقد دقیق عین من

منم  ۷ ۸ کیلو وزن کم کردم حالم خرابع علائم ام اس دارم

چه مریضیایی گرفتی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ا ر ععع

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

خیلی حالم خرابه الان نگاه میکنم میگم من چرا انصراف دادم

شایدم دلایل دیگه داشته باشه 

تلاش کن علتشو میفهمی

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

چه فایده

جلو ضرروازهرجا بگیری منفعته

اره چون همشون چششون داشت در میومد بعدم یعضوی از خانوادمون با پدرم بد شد کینه گرفت

مگه رشته ات چی بود؟ کدوم دانشگاه؟

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.