2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونایی ک دوس پسر نداشتین الان بخواین ازدواج کنین مهمه طرف مقابل قبلا با کسی رابطه بوده یا ن ؟ من سر ...

تو اگه دوست پسر نداشتی در حق خودت لطف کردی و تن و روح خودتو آزار ندادی 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

ما که توی مهد کودک همو دیدیم و ازم خوشش اومد ۳ ، ۴ ساله بودیم تقریبا  میرفت با بقیه بچه ها دعوا می‌کرد که من مداد رنگی خوشرنگه رو بگیرن ، میرفت برام از باغچه ی مهد گل میچید :))))) 

دیگه همینطوری با هم بزرگ شدیم ، درس خوندیم ، دانشگاه قبول شدیم و ازدواج کردیم :))))))) 

یادش بخیر روزای خیلی قشنگی بود 

دلم خیلی براش تنگ شده ای کاش میشد دوباره ببینمش 

ماهی او  :) ...   دلتنگ او ...   
اونایی ک دوس پسر نداشتین الان بخواین ازدواج کنین مهمه طرف مقابل قبلا با کسی رابطه بوده یا ن ؟ من سر ...

گذشته افراد اهمیتی نداره 

یه ادمو میبینی با کسی نبوده بعد ازدواج چشم و گوشش باز میشه

یکیم عوضی بوده سر ادم زندگیش درست میشه ادمارو باید تو حالشون سنجید

بله صد درصد نه پس خودمو از حرام و نامحرم دورنگه داشتم برم با به دخترباز هفت خط ازدواج کنم!😂😂😂

توکل یخدا . الان جامعه خیلی بد شده شرایطش . خدا بخت خوب و با ایمان و ماک نصیب اونایی ک خودشونو پاک نگه داشتن کنه .

گذشته افراد اهمیتی نداره یه ادمو میبینی با کسی نبوده بعد ازدواج چشم و گوشش باز میشهیکیم عوضی بوده سر ...

این فقط یه شعاره برای توجیه گذشته غیرقابل قبول  

هر ثانیه از زندگیت ،روابطی که داشتی ،کارهایی که کردی، آدمایی که باهاشون گشتی در مجموع شخصیت تورو می سازه چطور مهم نیست 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من دوس پسر داشتم

ولی در کل اگه طرف روابطش محدود بوده و متعهدم بوده اشکال نداره،اگه از این لاشیا بوده اشکال داره.

به خاطر رابطه که از آدمی که خوبه نمیگذرن.عقلانی نیس.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
من خودم با اولین دوس پسرم ازدواج کردم ولی اون قبل من خیلی دوس دختر داش حتی تو دوستی هم بهم گف نمیره ...

هوم منم سختمه . ینی الان اکثرا داشتن رابطه دوستی و ... بعضیا نداشتن اونم خدا باید بخواد قسمت شه .

توکل یخدا . الان جامعه خیلی بد شده شرایطش . خدا بخت خوب و با ایمان و ماک نصیب اونایی ک خودشونو پاک ن ...

انشالله 

وقتی کاری رو برای رضای خدا و تسلیم امرش بودن انجام بدی خداهم انشالله برات به بهترین شکل ممکن جبران کنه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من سختمه نمیتونم . بابت این موضوع واقعا داغونم .

اشتباهه خب

چیز خاصی نیست واقعا

اتفاقا خیلیاشون قدردان ترم هستن و بیشتر واسه دختره وقت میذارن و هواشو دارن(دختربازا نه ها،اونایی که حالا یکی دوتا رابطه فاب داشتن)

همیشه پسرایی که تجربه داشتن خیلی بیشتر قدردانن و از رابطشون محافظت میکنن.

مثلا فرض کن پسره قبلا یکی تو زندگیش بوده،حالا به هر دلیلی نشده،ولی آدم خوب و لارج و فهمیده ایه.اینو میخوای رد کنی یه اسکول شکاک دخترندیده بگیری؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اشتباهه خبچیز خاصی نیست واقعااتفاقا خیلیاشون قدردان ترم هستن و بیشتر واسه دختره وقت میذارن و هواشو د ...

ن بحث رابطه هس نمیتونم ببینم قبلا با کسی بوده رابطه داشته ‌. حالا رابطه صوری فقط اشنایی اینا یا میخاسته یکی رو والد زندگیش  کنه و روابط عاطفی لمسی نداشتن اوکیه ولی بقیش نمیتونم سختمه .