2777
2789
عنوان

مادر نامزدم پیام داده بهش چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 4204 بازدید | 123 پست

ااپیک یکی مونده به اخر منو بخون درس بگیر اشتباه نکن تو اول راهیی ساده نگذر 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر از همین اول کارهاشون را پنهون کنی بد عادت میشن و فکر می کنند توقع نداری برو راستش را به مامانت بگو و جوابشون را نده تا رسما بیان ازت معذرت خواهی کنند باید از اول سفت و سخت جلوشون وایستی 

یلدایی رو همه که همه دارن برای سال اول عقد میبرن ...اونا داران زرنگ بازی درمیارن نیارن ....از الان با خانوادت رودروایسی نداشته باش هرچی هس بگو بهشون فعلا عقدی به پسره هم نگو خانوادمو گول زدم بااین کار ....اونوقت عادت میکنه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

برای منم نیاوردن ولی همون شب مارو دعوت کردن خونشون طلا هم ندادن بهم کلا آدمای بدی نیستن خوبیم با هم ولی من بعد چند سال هنوز تو دلم مونده 

بنظرم مهم تر از اینکه یلدایی نیاوردن اینه که جوابتو نداده 

از طرفی حق داری به مامانت نگفتی 

از طرفی بذار مامانت پشتت باشه

یلدایی بخوره تو فرق سرمدیشب کجا بوده؟ دارم روانی میشماز دیشب یه چشمم اشکه اون یکی خون

نباید دیشب ب مامانت دروغ میگفتی که الان بگی چکنم مامانت با مامانش صحبت میکردن معلوم میشد کجا بوده الانم برو حقیقت رو بگو نزار اول کاری گنداشو ماست مالی کنی عادت کنه

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
مادر واقعیش اردبیلی بودهاما باباش تهرانیه

تا الان فکر کردم شاید مال یه شهری هیتن که رسم ندارن اما الان که گفتی تهران بدون که صد در صد رسم یلدا دارن تهرانیا

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤