2777
2789
عنوان

راه کاری دارید بچم از این گهواره نیفته عکس میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 30 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اونو نمیدونم اما زیر گهواره چیزی بزار اگه خدای نکرده افتاد نرم باشه

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
من تا ۸ ماهگی مشکلی نداشتماز وقتی یاد گرفت خودش از حالت خوابیده بتونه بشینه خطرناک شد. وگرنه در حالت ...

عزیزم ۸ماهگی این گهواره دیگه به دردش نمیخوره.خطرناکه تکون میخوره.باید روی تخت بخوابه.

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
اگر دور گهواره رو با طناب یا شال ببنده که نتونه بشینه بده؟

میتونید گهواره رو بین تخت و دیوار محصور کنید، که امکان تاب خوردن و افتادن نداشته باشه، اگرم خواست بیاد بیرون بره روی تخت

زشتی و قشنگی برام مهم نیستمکرومه چجوری اضافه کنم یعنی خودم ببافم؟ کجاش وصل کنم

بالاترین قسمتای گهواره یه چوب به همون اندازه تهیه کن روش یا پیچ کن یا میخ بزن بعد میتونی ببافی بسمت پایین قشنگ با قلاب سفت کنی یا یه پارچه دو لا کنی بدوزی به دور تا دور قسمتی که بچه توش قراره میگیره دکمه بزنی این به ذهنم رسید مثل دیواره محکم نگه میداره ارتفاشم زیاده 

نمیدونم چجوری توضیح بدم یه کلیپ این مدلی دیده بودم

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

من با دو تا شال بلند میبستمش

یکیش تقریبا بالای پاهاش بسته میشد و اونیکی روی سینه

وقتی بیدارمیشد تا تلاش میکرد که بلند بشه متوجه میشدم و میومدم کنارش

البته به محض اینکه راه افتاد دیگه تو اینا نخوابید

میتونید گهواره رو بین تخت و دیوار محصور کنید، که امکان تاب خوردن و افتادن نداشته باشه، اگرم خواست بی ...

اخه اونجوری خودم هم نمیتونم تابش بدم

فقط با تاب خوردن میخوابه

عزیزم ۸ماهگی این گهواره دیگه به دردش نمیخوره.خطرناکه تکون میخوره.باید روی تخت بخوابه.

داخل تختش نمیخوابه کلا 

روی زمین میخوابونیم شبا

ولی روزها وقتی خوابش میگیره هیچجوره نمیخوابه میخواد حتی تو اوج خواب آلودگی بازی کنه. فقط توی این گهواره ها میخوابه که منم میخوام یا کارهامو انجام بدم یا استراحت کنم