2777
2789
عنوان

روحم از بدنم جدا شد

589 بازدید | 44 پست

خیلی ترسیدم 

نمیدونم این اتفاقی ک برام افتاده چیه

ساعت ۲ میخواستم بخوابم

تا خوابم میگرفت حس میکردم قشنگ که روحم داره از بدنم جدا میشه 

یه درد بدی داشت 

قشنگ انگار داشتم میمردم

هی زور میزدم روحم برگرده ب جسمم انگار تو خواب بیدار بودم 

یبارم حس کردم یکی در گوشم میگه بخواب

این اتفاق چند بار برام افتاد ولی در حد یه بار بود

از ساعت دو تا چهار نزدیک سی بار اینجوری شدم بعدش تا الان خوابم برد

منم یه یکی دو بار.

استرس داری؟؟؟

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بختک بود من هزار بااار اینجوری شدم البته از نظر علمی فلج خواب میگن جسم زودتر خوابش میبره اما مغز بیداره و این ناهماهنگی بین جسم و مغز چنین واکنشی ایجاد میکنه چون مغز بیدار ‌ و میخواد جسم رو هم بیدار نگهداره آدم فکر میکنه داره میمیره 

استرسی و عصبی هستم ولی اون موقع استرس نداشتم اصلا

منم استرسی ام

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

بختک بود من هزار بااار اینجوری شدم البته از نظر علمی فلج خواب میگن جسم زودتر خوابش میبره اما مغز بید ...

بدترین حسی بود ک تجربه کردم قشنگ انگار مرگ بود

خیلی اینجوری میشدم ولی یه بار بود فقط دیشب پشت سر هم هی اینجوری میشدم چیکار کنم