2777
2789
عنوان

متلک مادرشوهر

202 بازدید | 16 پست

خانومای عزیز من به همراه پسر ۵ ماهه ام و همسرم دیروز خونه مادرشوهرم بودیم و خالش اینا هم بودن من بچم شیرخشک میخوره از عمدم نیست دیشب مادرشوهرم به بچه شیر که داد بعدش گفت شیر بابات حلالت که من بعدش گفتم مادر اینهمه سختی میکشه و زحمت اخرشم شیر باباش حلالش و اون اصلا تا حالا دست به دسشویی شماره ۲ نزده ولی تا الان خیلی ناراحتم که منو بی ارزش کردش جلوی جمع و مادر بودنمو زیر سوال بردشما بودید چیکار میکردید همسرم هم برای دفاع ازم هیچی نگفت ایا بازم میرفتید خونشون یا نه کلا چیکار میکردید و چه جوابی میدادید این درددل نیست کمک خواستن برای حل،مشکلمه روح و روانم نابود شده شما بگید من ممکنه یهو برم وسط تاپیک چون بچه دارم و ممکنه بیدار شه  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من باشم میگم نوش جون بچم همینقدرنه به دل میگیرم نه فکرمیکنم بی ارزش شدم ومادریم زیرسوال. رفته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
خوب بگه به جهنم اون از سوزشش گفته! خواسته شمارو بسوزونه!جواب ندادن بهترین راهه چون احساس میکنه که نس ...

تا کی تحمل کنم این تیکه ها رو اخه 

روح و روانمو چیکار کنم مگه میشه حرص نخورد

ببین فقط یه نصیحت خواهرانه بهت می‌کنم به هیچ وجه آدمی که اذیتت می‌کنه روح و روانتو داره نابود می‌کنه توی زندگیت نگه ندار لازم نیست هر مناسبت پاشی بری لازم نیست هر ماه بری بهش سر بزنی هر هفته بری بهش سر بزنی رفت و آمدتو کم کن آدم سمی رو از زندگیت حذف کن خودتو نابود نکن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...