2777
2789

من انگشتر طلام گم شده ، خونه یکی از فامیل هم گم شد نمیتونم من خوب بگردم این اتفاق براتون افتاده تا حالا 

اونا ام  حق میدم مال خودشون که نیست خوب نمیگردن منم رفتم گشتم ولی انقد وسیله تو اون اتاق که من اونجا از دستم افتاد هست که زیاد نمیشد بگردم خیلی ناراحتم با پول زحمت کشیده  خریده بودمش خیلی سال بود داشتمش دعایی بلدید یا تو این موقعیت بودید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از شهید ابرهیم هادی کمک بخواه

یادمه معلم راهنماییمون گف ی تک دس به دلایلی گم کرده بود و این شهید کمکش کرد پیدا شد

خیلی ها اعتقاد دارن

توام دوس داری امتحان کن

❌درخواست دوستی نمی‌پذیریم ❌🙃

من گاهی وسیله ای رو که جایی بذارم و توی خونه پیداش نکنم ( توی خونه هستا اما نمیدونم کجاست )

اون دعای ناد علی رو کامل میخونم چند بار توی ذهنم بعدش ولش میکنم و پیدا میشه

اخریش کارت بانکیم بود 

حالا انشالله برای شما هم پیدا میشه

ببینید مطمئنم اونجاست یه لحظه از دستم درآوردم که دستامو خشک کنم با دستمال و بعد بپوشم و گذاشتم روی میز ولی از میز قل خورد رفت پایین ، کار پیش اومد رفتم بیرون از اتاق و وقتی برگشتم دیدم نیست که نیست حتی میز. به اون سنگینی رو برداشتم

البته میگم وسیله زیاده اونجا