2777
2789
عنوان

این طرز فکر درسته با نه

92 بازدید | 13 پست

چند روز پیش دوستم بهم پیام داد که یه پسره خواستگارش بوده و بهش جواب رد داده چون فعلا نمیخواسته ،و اون پسرو میخواست به من معرفی کنه ،منم چون گفت خواستگارم بوده و فعلا نمیخواستم یهو فکرم رفت سمت اینکه شاید دل پسره پیش دوستم گیر کنه و الکی بیاد با من ازدواج کنه که به دوستم نزدیکتر بشه💔

دوست داشتم با پسره اشنا بشم ولی این تفکرات نذاشت و من گفتم منم فعلا نمیخوام ازدواج کنم از بس خیانتا زیاد شده ،اونم تایید کرد و پرونده بسه شد😕

از این شکرا یبار دیگه هم خوردم ،تو دانشگله یکی از همکلاسیای سن بالا اومد به من گفت که یکی رو میخواد بهم معرفی کنه برای ازدواج سنتی و شماره خونتونو بعد بیار بده و اینا ،خیلی شرایط اون خواستگاره خوب بود ،بعد من چون این خانم با یکی از همکلاسیا که باهاش دوست بودن معرفی نکرده بود ،شک کردم و گفتم نه 😐

بنظرتون اون خواستگار دوستم رو برم بگم معرفیش کنه یا نه ؟

نه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیبزمینی که نمیخری میخوای ازدواج کنی .اون اگه تورو میخواست میومد خواستگاری تو نه دوستت

خب منو که نمیشناسه😕 نمیدونم به خدا ،میترسم اخر یا با یکی اشتباه ازدواج کنم یا مجرد بمونم 😭

یعنی اونجور تفکری که من دارم درسته؟

اره چه عجله ای داری صبر کن انتخاب به موقع 

ازدواجه شوخی که نیست

پس فردا شاید همین دوستت از حسودی بزنه همچی رو خراب کنه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
اره چه عجله ای داری صبر کن انتخاب به موقع ازدواجه شوخی که نیستپس فردا شاید همین دوستت از حسودی بزنه ...

اره خب هیچ کاری از هیچکس بعید نیست،ولی اخه من بلد نیستم دوست پسر پیدا کنم میترسم تنها بمونم 

خب منو که نمیشناسه😕 نمیدونم به خدا ،میترسم اخر یا با یکی اشتباه ازدواج کنم یا مجرد بمونم 😭

اگه طرف تورو یه جا ببینه وخوشش بیاد وخودش بیاد خولستگاری مشکلی نداره نه این که دوستت بگه من فعلا نمیخوامش میدمش به تو مگه لباس خریده دست به دستش میکنید😂

اره خب هیچ کاری از هیچکس بعید نیست،ولی اخه من بلد نیستم دوست پسر پیدا کنم میترسم تنها بمونم

لازم نیست حتما دوست پسر داشته باشی اونم با اوضاع الان

چرا تنها بمونی اخه این چه ترسیه؟ گفتی چند سالته؟

بیشتر ببینید
الان ۲۳ام

هنوز کلی وقت داری ولی رو این افکارت کار کن خدای نکرده بخاطر احساساتت کار اشتباهی نکنی که همش بعدش برات ناراحتی داشته باشه 

وقت بزار یه آدم درست بیاد تو زندگیت نه هرکسی چون فقط ضربه میخوری 

بیشتر ببینید