2777
2789
عنوان

دوستم سه چهار روز یه بار جواب پیاممو میده

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 32 پست
هیچ جوابی؟خب دشمنم که نیست میتونم حداقل مث خودش ۳ روز یه بار جواب بدم ولی آخه اینم نمیشه گفت بهش دوس ...

حتما درگیر امتحاناشه 

پیام نده 

این سردی و دیر پیام دادن خیلی بده من الان هم درس میخونم هم ج دوستامو میدم اگر دیر ج دوستمو بدم قطعا از عمد بوده و حوصلشو ندارم و...

عشــــAــــق🔗♥️

بنطر من هیچ ادمی انقدر سرش شلوغ نیست که نتونه در طول شبانه روز جوابتو بده🥲مگه‌جواب دادن به یه پیام ...

اینو کاملا قبول دارم...میدونی ولی ذاتا دختر پاکیه حتی توی پیام اکثرا قربون صدقه میره یا مثلا ویس میذاره بخدا نمیدونی چقدر دلم واست تنگ شده...آخه بخاطر یه جریانی خانوادش نمیذارن بیرون بیاد🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما درگیر امتحاناشه پیام نده این سردی و دیر پیام دادن خیلی بده من الان هم درس میخونم هم ج دوستامو م ...

من یه مشکلی که خودم دارم نمیتونم پیامیو بی جواب بذارم🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تو هم چیزی نفرست خوب مگه قراره چه اتفاقی بیوفته که نگرانش کیشی مگه تو جنگل زندگی میکنه

اینطوریه که سر یه جریانی داریم حرف میزنیم مثلا میره یهو ۳ روز بعد جواب پیاممو میده🤷🏻‍♀️

بنظرم خودت میدونی ولی نمیخوای باورکنیعزیزه واست؟

خب آره میدونی اونم به ظاهر خیلی خوبه اکثرا ویس میذاره که نمیدونی چقدر واسم عزیزی و نمیدونی چقدر دلم واست تنگ شده🤷🏻‍♀️

خب آره میدونی اونم به ظاهر خیلی خوبه اکثرا ویس میذاره که نمیدونی چقدر واسم عزیزی و نمیدونی چقدر دلم ...

اگ دلت میخواد ی فرصت بده

امتحاناش تموم شه اگ خوب شدین ک شکر

اگ نشدین ی فکری بکن

بهش یگو ناراحتیتو

دوست داشتن ب عمله الان من میتونم قربون صدقت برم ولی کو عمل؟

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

اگ دلت میخواد ی فرصت بدهامتحاناش تموم شه اگ خوب شدین ک شکراگ نشدین ی فکری بکنبهش یگو ناراحتیتودوست د ...

کلا سر یه جریانی مامان باباش نمیذارن بیاد بیرون حتی یه بار داشت میگف چون نمیذارن و باشگاهش بمن نزدیکه میخاست بعد ورزش خودش بیاد باشگاه من بعدش یکم همو ببینیم یا خودش کلاس گروهی میره مربیشم خداییش عالیه میگه اگه دوست داری بیا تک جلسه ای که هم باهم باشیم هم اینکه سر کلاسمون بیای ببینی چجوریه...و از نظر من اون وقتی نوع رفتارش خوبه نمیشه بد بودن

هیچوقت؟همینطوری بی دلیل بدون اینکه چیزی بگم فقط جوابشو ندم؟

وقتی ایشون اینطور بی ملاحظه و سرد دیربه دیر و جواب میده بنظر میاد دنبال ادامه این رابطه نیست و نمیخواد توضیحی بده و فقط میحواد تموم بشه .شماهم که چندبار پیشقدم شدین و منتظر موندین

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

کلا سر یه جریانی مامان باباش نمیذارن بیاد بیرون حتی یه بار داشت میگف چون نمیذارن و باشگاهش بمن نزدیک ...

منم تو شرایط دوستتم

اینطوری ک تعریف کردی خوبه

اولش گفتی جواب نمیده ادم یجور دیگ فکر میکنه

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

وقتی ایشون اینطور بی ملاحظه و سرد دیربه دیر و جواب میده بنظر میاد دنبال ادامه این رابطه نیست و نمیخو ...

خداییش سرد جواب نمیده و سر یه جریانی پدر مادرش نمیذارن بیاد بیرون حتی یکبار داشت میگف چون نمیذارن و باشگاهمون بهم نزدیکه بعد ورزشم بیام یکم همو ببینیم خودش کلاس گروهی میره گفت اگه دوس داری تک جلسه ای بیا که همو ببینیم و ببینی کلاسمون چجوریه