2777
2789

نمیدونم چرا مثلا چن روز پیش اومد گفت ببخشید درگیر امتحانای میان ترم نشد بیام باهم صحبت کنیم بعد من چن دقیقه بعدش جواب دادم دیگه جواب نداد تا ۳.۴ روز بعدش که دیشب میشد بنطرتون الان جوابشو بدم؟واسش نوشته بودم نگرانت‌میشم دیر جواب میدی فقط گفته ببخشید همین🤷🏻‍♀️بنطرتون الان جوابشو بدم؟کلا من نمیتونم خیلی دیر جواب بدم🤦🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنطر من هیچ ادمی انقدر سرش شلوغ نیست که نتونه در طول شبانه روز جوابتو بده🥲مگه‌جواب دادن به یه پیام جقدر طول میکشه؟

هرادمیم اصولا قبل خواب گوشیو میگیره دستش و پیاماشو چک میکنه

بنطر من هیچ ادمی انقدر سرش شلوغ نیست که نتونه در طول شبانه روز جوابتو بده🥲مگه‌جواب دادن به یه پیام ...

اره واقعا بحث الویت هست انگار 

من به یه نفر پیام دادم ده صبح ساعت دو نصفه شب سین زد بدون جواب تو ایتا پیام هم احوالپرسی بود

بعدم بلاک کرد بی دلیل

به محض اینکه هم من واسش پیام دادم آنلاین بودنش را مخفی کرد تو ایتا

بنطر من هیچ ادمی انقدر سرش شلوغ نیست که نتونه در طول شبانه روز جوابتو بده🥲مگه‌جواب دادن به یه پیام ...

اره واقعا بحث الویت هست انگار 

من به یه نفر پیام دادم ده صبح ساعت دو نصفه شب سین زد بدون جواب تو ایتا پیام هم احوالپرسی بود

بعدم بلاک کرد بی دلیل

به محض اینکه هم من واسش پیام دادم آنلاین بودنش را مخفی کرد تو ایتا

عزیزم میخواد از سرش بازت کنه متوجه نشدی ینی

ولی رفتارش اصن اینو نشون نمیده حتی خیلی وقتا ویس میذاره که بخدا نمیدونی چقد دلم واست تنگ‌ شده آخه بخاطر یه مشکلی خانوادش نمیذارن بیرون بیاد🤦🏻‍♀️

جواب نده

هیچ جوابی؟خب دشمنم که نیست میتونم حداقل مث خودش ۳ روز یه بار جواب بدم ولی آخه اینم نمیشه گفت بهش دوستی🤷🏻‍♀️واقعا نمیدونم چیکار کنم به ظاهر خیلی علاقه نشون میده و حتی تو پیام همش قربون صدقه🤷🏻‍♀️